Andreea Bănică și Andrei Bănuță au povestit la DesKiss Dimineața despre greșeli, flori și bani

Cei doi invitați au venit la matinal cu cea mai nou melodie a lor - „Ai greșit”.

Andreea Bănică și Andrei Bănuță au venit la DesKiss Dimineața pentru a cânta varianta reinterpretată a piesei „Ai greșit”, care a fost cântată inițial de trupa Blondy cu mulți ani în urmă. Cu un ton melodios și o interpretare plină de intensitate, acest duet transformă „Ai greșit” într-un imn al iubirii pierdute și al regretului.

După momentul live, cei doi artiști au rămas în studio cu „vitaminele” pentru a povesti despre cum a luat naștere această colaborare. 


Andrei a mărturisit că atunci când se cânta prima dată piesa trupei Blondy el avea 3-4 ani și că era fan al Andreei Bănică. 

„Să știi că cel mai mare noroc al nostru a fost că eu mă fac plăcut să mai obțin chestii gratis, că dacă ar fi ca de fiecare dată când greșesc să cumpăr flori, nu mi-aș mai cumpăra nimic altceva”, a mai povestit Andrei despre mesajul piesei și despre florile din clip. 

Andreea a completat că și ea mai primește lucruri gratis când merge prin piață: un usturoi, o roșie. 

Despre greșelile pe care și-ar dori să le îndrepte, apropo de titlul piesei, Andrei a povestit:

„Nu! Tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat pentru ca eu să fiu în dimineața asta alături de voi. Serios!”
„Poate că mi-aș fi dorit ca pe la 20 de ani să am mintea de acum. Dar nu e un regret, e o dorință, pentru că probabil că am făcut și greșeli. Nu-mi dau seama în momentul ăsta, dar mi-aș dori ca atunci să fi avut mintea de acum, cred că aș fi fost mult mai cu picioarele pe pământ și mult mai ancorată în realitate. Ceea ce îmi place acum la mine este că nu-mi mai doresc compromisuri în viață și nu le mai fac. Fac totul din plăcere, din dragoste și ceea ce fac vis-a-vis de muzică este din pasiune. Este pură pasiune! Abia astăzi simt că o fac din pasiune și simt muzica la maxim. În trecut n-o simțeam, pentru că o făceam pentru bani. Pentru că am rămas destul de devreme singură, îl aveam pe Lucian, el era iubitul meu, dar nu știam cât o să stau cu el, și atunci m-am agățat de muzică și am zis că asta e viața mea, eu trebuie să fac ceva, trebuie să cânt, trebuie să fac bani, pentru că nu are cine să mă susțină. O aveam și pe mama mea în spital, așa că am zis că trebuie să fac asta”, a mărturisit Andreea.     


Pe final de emisiune, Andreea Bănică și Andrei Bănuță i-au cântat Corinei „La mulți ani!”, pentru că astăzi este și ziua ei de naștere, un „secret” ținut până la finalul matinalului. De asemenea, cei doi i-au cântat live și refrenul piesei „Ai greșit”.  

Ascultă întreaga emisiune DesKiss Dimineața:

DesKiss Dimineața - invitați Andrei Bănuță și Andreea Bănică - 4 septembrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:20:29

DesKiss Dimineața - 18 septembrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:02

DesKiss Dimineața - 17 septembrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:47

DesKiss Dimineața - 16 septembrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:42

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.