Romantism de toamnă: Sabrina Stoica reinterpretează piesa „Chiar Dacă”

Miroase a toamnă în industria muzicală, așa că lasă dragostea să te cuprindă! Sabrina Stoica lansează reinterpretarea piesei „Chiar dacă” pentru cei mai romantici dintre noi.

Muzica românească ne-a adus unele dintre cele mai frumoase șlagăre, care au oferit o viziune asupra modului în care ar trebui să se simtă dragostea. Cum parfumul toamnei deja a început să se simtă în aer, piesele nostalgice le înlocuiesc, ușor, pe cele vesele, iar poveștile de iubire încep să capete profunzime. Astfel, pentru cei care vor o doză în plus de romantism, Sabrina Stoica lansează piesa “Chiar dacă”.

Melodia lansată, inițial, de Florin Chilian, a conturat unele dintre cele mai frumoase amintiri, celor care se iubesc sau poate ne-a făcut să ne gândim la iubirile neîmplinite. Sabrina Stoica a adus un suflu nou piesei atât de iubite printre români. Vocea feminină, suavă și inconfundabilă punându-și amprenta acest single.

Reinterpretarea piesei „Chiar dacă” face parte din campanie Roton 3.0, prin care artiștii label-ului reinterpretează piese celebre care fac parte din catalog. Astfel, tânăra artistă lansează, la început de toamnă, o piesă care oprește timpul în loc și ne face să punem accentul pe iubire si nostalgie.

“<Chiar dacă> este una dintre acele piese de care atunci când te "atingi" trebuie să o faci cu mare grijă și recunoștință. Mă bucur din suflet că am reușit să o readuc în atenția oamenilor în 2024 în cadrul proiectului Roton 3.0 într-o altfel de variantă și sper din suflet să își facă loc în inimile oamenilor.”, spune Sabrina Stoica care a reinterpretat piesa compusă de Chilian Popovici Florin.


Sabrina Stoica a captat atenția publicului după ce și-a făcut debutul într-o emisiune de talente. Primul ei single, “Valuri la mal”, a fost lansat în 2023. Ulterior, a colaborat cu Jean Gavril, dar și cu Florian Rus, pentru “Visuri”, respectiv “Dacă ne rănim”. Recent, tânăra a lucrat alături de trupa Proconsul pentru reinterpretarea piesei “Nici o stea”, melodie din repertoriul Mădălinei Manole.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.