Kate Middleton a apărut pentru prima oară în public după ce și-a terminat tratamentul de chimioterapie

Kate Middleton se simte foarte bine.

Prințesa de Wales (42 de ani) a apărut pentru prima oară în public, alături de Prințul William, după ce și-a terminat tratamentul de chimioterapie.

Cei doi au participat la o slujbă în cadrul bisericii Crathie Kirk, de lângă castelul Balmoral din Scoția. Kate a zâmbit fotografilor, în timp ce stătea pe locul din față a unei mașini conduse de soțul ei.

Regele Charles și Regina Camilla au participat și ei la eveniment.


Este pentru prima oară când Kate Middleton își face apariția în public, după ce, la începutul lunii, le-a transmis oamenilor că și-a încheiat cu succes tratamentul de chimioterapie, început în martie, atunci când a făcut și anunțul că a fost bolnavă de cancer.

Pe 9 septembrie, prințesa a făcut public un video emoționant, unde apare alături de William și cei trei copii ai lor - prințul George, prințesa Charlote și prințul Louis.

Ea a povestit cum se simte ușurată: „Ultimele 9 luni au fost incredibil de grele pentru familia noastră. Viața așa cum o știi se poate schimba într-o secundă și a fost nevoie să găsim modalități prin care să navigăm aceste ape tulburi și să mergem pe acest drum necunoscut. Călătoria cancerului este una complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, mai ales pentru cei apropiați ție. Această perioadă ne-a făcut, pe mine și pe William, să reflectăm, dar și să fim recunoscători pentru lucrurile simple și importante din viață, multe pe care mulți dintre noi le-am luat de-a gata ”, a spus ea, nu fără a preciza că va face tot ceea ce poate pentru a sta departe de boală și se va întoarce la muncă în următoarele luni.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.