Adrian Văncică și Mario Fresh au trecut pe la DesKiss Dimineața și au povestit despre noile lor proiecte

În prima zi din luna octombrie, la DesKiss Dimineața au venit Adrian Văncică și Mario Fresh, iar fiecare dintre ei au povestit despre noile lor proiecte. 

Actorul Adrian Văncică este pe val datorită noul film în care joacă și care a devenit rapid unul dintre cele mai premiate filme românești ale acestui an - „Anul Nou care n-a fost”. El a intrat de curând și în cinematografe și în weekend a fost chiar lider de audiență. 


Oprișan a vrut să afle dacă e adevărată poveste că la „Anul Nou care n-a fost” s-a filmat timp de 8 ani. 

„Filmul ăsta a început cu un scurtmetraj, care se cheamă „Cadou de Crăciun”, pe care l-am filmat în urmă cu multă vreme. A apărut în 2018, deci în 2017 l-am făcut. Un scurtmetraj care a câștigat multe premii, inclusiv la European Film Awards pentru cel mai bun scurtmetraj din Europa. Și am zis la un moment dat că filmul ăsta e așa de bun că merită un lung metraj. Am pus presiune pe tovarășul Bogdan, pe care nu l-am lăsat, l-am prins în corzi, a pus mâna pe ustensile, a scris una bucată scenariu, l-am filmat și iată”, a povestit Adrian Văncică.   

Oprișan a mai adus în discuție că la Festivalul de Film de la Veneția filmul a fost aplaudat timp de 9 minute, lucru care l-a emoționat profund pe Adrian. 

El a mai povestit și că a slăbit 23 de kilograme, dar după filmările pentru „Anul Nou care n-a fost”, pentru că și așa a avut probleme cu faptul că pe timpul filmărilor a chelit și albit. 


Imediat după, a urmat momentul muzical live al lui Mario Fresh, care a cântat în premieră noua lui piesă, „Nu plânge”.  


Apoi, Mario a rămas la povești cu „vitaminele”, iar Corina i-a mărturisit din start că e frumoasă rău piesa cu care a venit.

„Da, mi se pare foarte tare că piesa se numește „Nu plânge”, iar pe YouTube, la comentarii, sunt doar oameni care plâng”, a spus Mario. 

Mario a mai mărturisit că e o piesă grea pentru el, pentru că abia a putut să o cânte, deoarece îl emoționează foarte tare. 

„E o piesă reală, e o piesă pe care am scris-o din suflet și am transmis-o oamenilor și văd că o primesc cu sufletele deschise”, a mai adăugat Mario. 

De asemenea, el a recunoscut și că este fan Celine Dion, iar mai nou Bruno Mars. Am mai aflat că scenariul clipului este făcut integral de el și că piesa a fost scrisă de Mario Fresh și produsă de Renato Iliescu (Renvtø), Paul Iorga și Vlad Mazarel.


Ascultă întreaga emisiune de astăzi mai jos: 

DesKiss Dimineața - invitați Adrian Vănică, Mario Fresh - 1 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:17:48

DesKiss Dimineața - invitați Cătălin Bordea și Edy Chereji, Jazzy Jo și Cabron - 15 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:22:14

DesKiss Dimineața - 14 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:07:21

DesKiss Dimineata - 11 octombrie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:42

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.