Olivia Addams promite să te vrăjească cu ,,De mă lași”

Olivia Addams promite să te vrăjească și să lase urme cu noua sa piesă. „De mă lași” acționează ca o păpușă vodoo, al cărei spirit este iubirea pe care nu o poți lăsa deoparte. Cu un ritm vibrant și versuri ce au iz de incantație, piesa transmite rugăminți către univers ca acea persoană specială să te vadă doar pe tine.

Interpretarea sa vibrantă și emoționantă reflectă o dorință profundă de a păstra legătura, lăsându-te să simți fiecare notă. Cu „De mă lași”, Olivia Addams reușește să construiască o atmosferă seducătoare, încurajându-te să te lași purtat în voia piesei. Fiecare vers îți va atinge sufletul, evocând amintiri și dorințe nespuse.

Piesa a fost scrisă de Edine și Marius Dia și produsă de Achi și Cristian Prajescu. ,,De mă lași” vine însoțită și de un visual special realizat de Isabella Szanto.


Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum „Stranger” – piesă care a primit discul de platină în Polonia, „Fool Me Once” și „Never Say Never” au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce a făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul anului 2022, Olivia a lansat primul ei cântec românesc, o surpriză mult așteptată pentru fanii ei. „Scrisori în minor”, scris de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de stream-uri, asigurându-i un loc în Top 10 Radio Airplay.

,,Răsărit perfect” a urmat de asemenea traiectoria succesului, ajungând pe una dintre primele poziții în Top 10 Airplay și, de asemenea, colaborarea cu rareș pentru piesa “Buchet de trandafiri” a reușit să facă parte din Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. În plus, colaborarea cu florianrus pentru ,,Până îmbătrânim” a fost extrem de bine primită de radiouri și fanii artiștilor, piesa ajungând în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. A fost de asemenea prezentă în trending-ul YouTube și Shazam.

Colaborarea sa alături de Randi pentru piesa ,,Comete” a fost foarte bine primită atât de fanii artiștilor, cât și de radiouri. Pintre lansările artistei din 2023 se numără și piesa ,,Să nu mă poți uita”, alături de Marko Glass și Bvcovia, dar și piesele ,,Dor” și ,,Creature", bine primite de fanii artistei. Anul acesta, artista și-a încântat publicul cu piesele “Feelings Back” ,,,Sătui de probleme”, colaborarea cu Vescan, dar și cu single-urile ,,Doare inima” și ,,Între noi nu e gata”. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.