Iubirea sună mai bine cu Zodier - ,,Nu te las”

Când iubirea e atât de frumoasă, nu poți decât să cânți și să fluieri, iar voi o veți face alături de Zodier cu noua sa piesă - „Nu te las”. Această melodie e plină de ritmuri energice și versuri care îți ating sufletul, aducând în prim-plan momentele magice ale dragostei.

Zodier reușește să transmită emoții intense, iar energia lui vibrantă te va face să te simți parte dintr-o mare sărbătoare a iubirii. Când asculți „Nu te las”, devine imposibil să nu vrei să te alături și să cânți din tot sufletul! Așa că pregătiți-vă să fiți purtați de vibrațiile pozitive și să savurați fiecare notă alături de el!

Piesa a fost scrisă de Zodier și produsă de Emanuel Masson. 


Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, când mama sa i-a cumparat o chitară din supermarketul din oraș. A învățat singur să cânte la instrument și, câțiva ani mai târziu, a început să cânte pe străzile din Timișoara, cu intenția de a aduce măcar puțină lumină pe fețele trecătorilor. Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, artistul a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R). Piesa sa, ,,Albastru răsărit”, s-a aflat în Top 100 Radio Airplay România, pentru ca ulterior artistul să lanseze un întreg EP, intitulat ,,Mă auzi?”. Ultima sa colaborare alături de YUKA, ,,La Sacou”, a stat timp de 6 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese de la radio, ajungând până pe locul #6. Recent, artistul a colaborat alături Holy Molly pentru piesa ,,Fericit” și a lansat single-ul ,,Două vieți”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.