Taylor Swift a devenit cea mai bogată muziciană din lume

Taylor Swift a devenit oficial cea mai bogată muziciană din lume, cu o valoare netă estimată la 1,6 miliarde de dolari

La începutul acestui an, Swift a apărut pe lista anuală a miliardarilor Forbes pentru prima dată, iar pe 5 octombrie, lista a fost actualizată pentru a reflecta creșterea acesteia pe fondul colosalului turneu „Eras Tour”.

Potrivit Forbes, Swift se află acum în fruntea listei celor mai bogate muziciene - depășind-o pe Rihanna, care ar avea o avere netă de 1,4 miliarde de dolari. Cu toate acestea, potrivit Forbes, Rihanna își păstrează titlul de „cea mai bogată muziciană din toate timpurile”, având în vedere că valoarea sa netă a avut cândva o evaluare maximă de 1,77 miliarde de dolari.

De asemenea, Swift se află pe locul 2 în topul celor mai bogați muzicieni, Jay-Z ocupând prima poziție datorită valorii sale estimate la 2,5 miliarde de dolari.

Forbes a estimat că Swift a câștigat 600 de milioane de dolari din drepturile de autor și turnee, iar alte 600 de milioane de dolari din catalogul ei. Forbes a afirmat, de asemenea, că a câștigat 125 de milioane de dolari în domeniul imobiliar și, de asemenea, ar fi câștigat 100 de milioane de dolari numai din redevențele de streaming Spotify anul trecut, datorită puterii combinate a albumelor „Midnights” din 2022 și „1989 (Taylor's Version)” din 2023.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.