„Viitorul sună bine” cu The Motans

The Motans aduce un optimism realist și precaut în cea mai nouă piesă a sa, „Viitorul sună bine”. Piesa este o reflecție despre cum, ca oameni, aspirăm mereu la un viitor mai luminos decât prezentul, dar ne amintim că fiecare pas contează și că schimbările pozitive nu se întâmplă peste noapte. 

Odată cu lansarea, The Motans a anunțat și titlul următorului album - “La Vita E Bella”. Pe lângă ,,Viitorul sună bine”, pe album se va regăsi și piesa „Generic”, alături de o serie de piese noi, realizate, după cum spune artistul, ,,așa cum a visat dintotdeauna”, cu versuri și producție atent curatoriate. 

Piesa a fost scrisă de The Motans, în timp ce producția a fost realizată de Alexandru Turcu. 


The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din industria muzicală românească și nu numai. Debutând în 2016 cu piesa ,,Tu”, artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hituri precum ,,Versus”,  „Weekend”, „Poem”, „Jackpot”, „August” sau „Înainte să ne fi născut”. Toate aceste piese, precum și alte lansări de succes se regăsesc pe cele trei albume ale sale, “My Gorgeous Drama Queen (2018)”, “My Rhythm & Soul (2020)” și “Great Expectations”, care s-au vândut în mii de exemplare fizice. De notat sunt și colaborările realizate de-a lungul carierei sale cu artiști de top, printre care INNA, Irina Rimes, Delia, Killa Fonic, EMAA și Deliric, contribuind la diversitatea și complexitatea repertoriului său muzical. Ultima sa lansare, alături de Andra, pentru piesa ,,Înapoi în viitor”, a făcut senzație în rândul fanilor artiștilor și a ajuns în Top 10 cele mai difuzate piese de la radio, unde a stat timp de 9 săptămâni. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.