Anastasia lansează „Petrecere la despărțire” – o celebrare a regăsirii de sine dupa o relație toxică

Anastasia lanseaza single-ul „Petrecere la despărțire”, o piesa care transformă durerea despărțirii într-o celebrare a eliberării și vindecării.

„O iubire toxica se simte ca o beție din care îți ia mult să te trezești”, spune Anastasia.
„După ce am dat prea multe șanse unei relații în care mi-am pus partenerul pe un piedestal, iar el m-a dezamăgit, am ajuns la despărțire. A fost tare greu la început, dar m-am întrebat cum ar fi dacă ne-am șterge lacrimile și ne-am oferi chiar noi iubirea pe care o tot așteptăm de la alții.”, continuă Anastasia.

În piesă „Petrecere la despărțire”, cântăreața povestește cu sinceritate felul în care fetele și băieții gestionează sfârșitul unei relații. La început, băieții aleg distracția și libertatea, în timp ce fetele se refugiază în timpul petrecut cu ele însele, căutând să se regăsească. În final atunci când foștii realizează ceea ce au pierdut, pentru fete este prea târziu.

„Mi-am dorit ca aceasta piesă să fie un imbold pentru cei care trec printr-o despărțire să se regăsească și să se puna pe primul loc.”, povesteste Anastasia.

Anastasia nu este la prima lansare, are colaborari de success in spate cu artisti precum: Fly Project, Nicole Cherry, Puya, Nosfe, Nicoleta Nuca, iar cu acest nou single, ea continuă să ne impresioneze cu profunzimea artistică.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.