De ce românii îl iubesc pe Armin Van Buuren? Iată răspunsul DJ-ului!

Iată ce părere are Armin Van Buuren despre România și publicul de aici!

Armin van Buuren a revenit în România, pentru a susține încă un show de excepție în cea de-a treia zi a festivalului Untold. Așa cum ne-a obișnuit deja, dj-ul a mixat până la răsărit și le-a transmis din energia sa și celor din public. Totuși, înainte de a urca pe scenă, Armin a participat la o conferință de presă, în care a povestit despre experiența sa la Untold.

Mă simt foarte bine să fiu înapoi aici, în Cluj, în România. Este minunat să particip la acest festival. Nu știu dacă îmi urmăriți vlogul, dar ultimele săptămâni au fost foarte aglomerate pentru mine. Știu că aveți așteptări mari de la mine, mai ales că anul trecut trebuia să mixez două ore... și s-au transformat în patru. Hahaha! Am puține emoții din cauza aceasta, sper să am un show la fel de bun ca anul trecut, sau cel puțin voi încerca să mă ridic la așteptările voastre. Mama mereu m-a învățat să dau ce e mai bun din mine și să aștept rezultatele.

Consider că acest festival este unul dintre cele mai tari din lume! Ar trebui să fiți mândri de asta. Eu sunt super super fericit că reușesc să contribui la această experiență. Mereu am simțit că oamenii din România iubesc muzica trance și chiar dacă am mai avut show-uri în România, este pentru prima dată când vin 80.000 de persoane să vadă un bătrânel olandez de 40 de ani. Hahaha!”, a spus Armin Van Buuren.

DJ-ul olandez are o mulțime de fani în România, iar o parte din ei nu au ratat niciun show al acestuia. Oare care să fie secretul acestei „relații de lungă durată” dintre muzica lui Armin și fanii români?

Cred că este la fel cum e cu îndrăgostitul. Uneori te îndrăgostești de cineva, dar nu poți să îți dai seama de ce. E ca și când te-ai întreba de ce cuiva îi place friptura, peștele sau salata. De ce românii mă plac? Chiar nu știu, dar cu siguranță sunt niște factori. În primul rând am venit de multe ori aici, am avut mereu turnee și am ajuns prin București, Constanța, Cluj. Am ajuns prima dată în România, în urmă cu 15 ani, câteva piese de-ale mele au avut succes aici, și chiar sunt și câțiva români care îmi ascultă emisiunea de la radio. Asta mă face să simt extraordinar!, a declarat Armin.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.