Toată lumea strigă „HEEEEY, OOOOOH” în ultima zi de UNTOLD

Uite care a fost atmosfera în ultima seară de Untold!

E oficial! Untold 2017 a fost exact cum ne-am așteptat: energie, distracție, atmosferă și oameni care au petrecut patru zile-n șir alături de cele mai tari nume din industria muzicală. Nici măcar ploaia care a venit după miezul nopții nu a reușit să strice vibe-ul zecilor de mii de petrecăreți veniți să se distreze pe muzica celor mai în vogă DJ și artiști din topurile muzicale.

Ziua patru de Untold ne-a pregătit un line-up demn de o încheiere de festival. Golan și Alma au fost primii doi performeri care au adunat oamenii veniți din toate colțurile României, dar și din afară, pentru a trăi experiența celui mai tare festival de muzică din Europa. Lor li s-a alăturat și John Newman, artistul cunoscut pentru piesele „Love me again”, „Cheating” și „Blame”, care a venit însoțit de band-ul său și ne-a  stârnit emoții cu fiecare cântec de-al său.

Dacă vara trecută am avut ocazia să ascultăm pe repeat piesa „Faded”, DJ-ul norvegian Alan Walker a venit pentru prima oară în România, la Untold. Noi am fost acolo și i-am luat și un super interviu.  În plus, ne-am respectat promisiunea și am transmis LIVE pe radio întreg concertul său de la festival.

Vă sună cunoscut fraza „Romania, are you ready to party? Everybody f*cking  jump!”. Da, e chiar el, Afrojack,  DJ-ul olandez care i-a ținut pe toți festivalierii cu mâinile în aer și i-a pus să sară la fiecare cinci minute. Din setlist-ul său nu au lipsit „Hey Mama”, „Rock The House”, dar și remixuri ale unor piese cunoscute cum ar fi „Closer” de la The Chainsmokers. Și aici, Kiss FM a fost pe fază și a transmit întreaga atmosferă live pe radio.

Nu a lipsit nici Martin Garrix, DJ numărul unu în lume desemnat în 2016, a făcut ca stadionul plin de oameni să cânte la unison piesele „Animals” , „Scared to be lonely” și „In the name of love”. Artistul se află pentru a doua oară-n România și putem spune că își merită titlul de cel mai bun DJ din lume.

Ei bine, finalul mult așteptat a fost oferit de nimeni altul decât Steve Aoki, un artist complet care știe cum ce înseamnă un show adevărat.  Vă dați seama că n-am putut rata ocazia de a trasmite în direct întreg setlist-ul pe radio, nu?

Untold 2017 a fost per total o experiență care ne-a împlinit toate așteptările, și cu încheierea focului de artificii, ne-am luat rămas bun cu promisiunea de a ne revedea și-n 2018.

 

 

 

 

 

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.