Kesha, un adevărat curcubeu în noul său videoclip

Urmărește acum noul videoclip de la Kesha!

Kesha continuă promovarea noului său album „Rainbow”, prin lansarea unui nou videoclip. Noul single, cel care dă și titlul materialului discografic, vorbește despre puterea de a trece peste probleme și de a renaște într-o altă formă, mult mai puternic.

„”Rainbow” a fost primul cântec pe care l-am scris pentru noul album. Eram într-o perioadă în care îmi reveneam după dietele drastice pe care le-am urmat. Stăteam pe podea și mă rugam de unul dintre doctori să mă lase să cânt la pian o oră pe zi, până când a acceptat. În acea oră am început să scriu piesa „Rainbow”, care a fost ca o promisiune pe care mi-am făcut-o mie însămi, o scrisoare în care îmi spuneam că lucrurile vor merge mai bine. A fost motivația mea, știam că la finalul oricărei furtuni apare un curcubeu.”, a declarat Kesha pentru NPR Music.

Noul videoclip surprinde filmări de la sesiunile de înregistrări, în care Kesha apare alături de trupa ei și de câțiva producători. Pentru noile sale videoclipuri, artista și-a schimbat de fiecare dată look-ul, având de această dată părul roz!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.