Uite cum a fost la concertul lui Ed Sheeran din Austria

Uite cum s-au distrat câștigătoarele noastre la concertul lui Ed Sheeran din Austria!

Alexandra Mișcă și Diana Mangalagiu au avut parte de unul dintre cele mai tari cadouri de Crăciun!  Cele două câștigătoare Kiss FM s-au distrat de minune în Hintertux Austria, în locul în care Ed Sheeran a filmat videoclipul piesei „Perfect”.

Și asta nu e tot! Fetele au participat și la concertul artistului britanic, unde s-au bucurat de cele mai cunoscute piese ale acestuia, interpretate într-o variantă acustică. 

În Austria ne-am distrat pe cinste! A fost o noapte perfectă! Am avut de toate... mâncare, băutură, căldură, muzică bună! Cât despre Ed Sheeran... modul în care ne-a primit, în care ne-a vorbit, totul a fost super! Ed a cântat mult mai mult decât era programat. Chiar s-a simțit și el bine pe scenă, i-a plăcut mult publicul  și a mai cântat niște piese cu noi!”, a povestit Diana.

Se pare că Ed Sheeran și-a dorit ca publicul său să se simtă exact ca în videoclip! Artistul a avut mai multe chitare, și i-a încurajat pe fani să cânte alături de el. Ed a inclus în setlist atât hituri mai vechi, cât și piese proaspăt lansate, așa că fetele s-au bucurat să asculte „The A Team”, „Give Me Love”, „Shape Of You” și „Perfect”!

Ed a zis că a venit în Hintertux prima dată pentru filmări. În prima zi era multă zăpadă, dar apoi s-a topit. Așa că pentru scenele de făcut îngerași în zăpadă a folosit fake snow!”, ne-a povestit Alexandra.

Le-am promis câștigătoarelor noastre că vor avea parte de o experiență de neuitat, și se pare că totul a decurs conform planului!  

Am avut toate facilitățile: saună, jacuzzi, am primit echipamente pentru ski! Nu ne-a lipsit nimic! Peisajul a fost fix ca în videoclip! Am urcat la 3600 de metri, acolo unde s-a filmat clipul, și ningea atât de frumos!”, ne-a spus Diana.

Foto: Ben Gibson

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.