The Mountain din „Game of Thrones”, tachinat pentru fotografiile cu iubita sa

Uite cine s-a pus cu The Mountain din „Game of Thrones”!

Actorul care îl interpretează pe The Mountain, în „Game of Thrones”, este unul dintre cei mai puternici oameni din lume, așa că nu vrei să te pui cu el! Totuși, în mediul online sunt câțiva „curajoși” care au îndrăznit să îl tachineze pe actorul care are 2m și 180 de kg!

Hafþór Júlíus Björnsson este mai mult cunoscut sub numele de Thor,  poreclă pe care o folosește și pe Instagram. Dar se pare nici numele, și nici înălțimea sau forța actorului nu au fost îndeajuns încât să îi țină departe pe cei care comentează aiurea pe internet.

Multora li se pare amuzantă diferența de înălțime dintre Björnsson și iubita sa, Kelsey Henson, așa că internetul este plin de glume la adresa lor.

Oamenii nu vin să-mi spună lucruri răutăcioase față în față, dar pe internet e plin de curajoși”, a declarat Hafþór Júlíus Björnsson, pentru The Mirror. 

Cei doi sunt împreună din septembrie, iar faptul că Henson are doar 1.57 m, i-a făcut pe mulți să se întrebe cum reușesc aceștia să se sărute. Ea ar putea să încapă perfect în buzunarul lui Thor!

... de obicei se apleacă, iar eu port tocuri. Sau doar îi zic să mă ridice”, a declarat iubita actorului.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.