Snobism sau eroism? Ce au făcut Kim Kardashian și Kanye West pentru a-și salva casa de incendiul din California!

Kim Kardashian și Kanye West au fost evacuați din casa lor din California, din cauza riscului de incendiu.

Kim Kardashian și Kanye West au fost evacuați din casa lor din California, din cauza riscului de incendiu. Se pare că celebrul cuplu nu s-a obișnuit cu ideea de a-și pierde casa, așa că a angajat o echipă privată de pompieri, care să fie pregătiți în orice clipă să stingă flăcările.

Vecinii familiei Kardashian au fost cei mai fericiți, pentru că pompierii au muncit din greu pentru a săpa șanțuri și s-au „înarmat” cu furtunuri, ca să împiedice înaintarea flăcărilor. Astfel și casele celorlalți se află acum în siguranță. Probabil că echipa a fost destul de bine plătită, pentru că incendiul s-ar fi extins la toate casele din apropiere, dacă nu acționau rapid.

Chiar dacă unii au văzut inițiativa lui Kanye West drept un act de eroism, alții l-au criticat pentru snobism. O sursă apropiată cuplului a dezvăluit pentru HollywoodLife că familia Kardashian încă se află cazată la un hotel, după ce autoritățile i-au forțat pe toți locuitorii să-și evacueze casele.

Familia Kardashian și-a făcut totuși apariția la gala People’s Choice Awards, unde a părut destul de îngrijorată:

Kris Jenner a părut supărată întreaga noapte la People’s Choice Awards . Se pare că tuturor le stă gândul la incendiu, pentru că niciuna nu a zâmbit toată noaptea. Khloe a stat cu ochii în telefon. Cred că le-a fost destul de greu să se gândească la altceva, decât la faptul că ar putea rămâne fără casă.  Ca toți ceilalți, sunt agitate, dar se bucură că au reușit să se salveze”, a declarat aceeași sursă pentru HollywoodLife.

Foto: HollywoodLife

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.