Rihanna, în război cu tatăl ei. Iată motivul pentru care artista l-a dat în judecată!

Rihanna și-a dat în judecată tatăl, după ce acesta s-a folosit de numele brandului Fenty, pentru a-și lansa propria sa companie.

Rihanna și-a dat în judecată tatăl, după ce acesta s-a folosit de numele brandului Fenty, pentru a-și lansa propria sa companie. Artista, al cărei nume întreg este Robyn Rihanna Fenty, s-a folosit de numele său de familie pentru a-și lansa propria linie de cosmetice, Fenty Beauty. Compania a fost deschisă în 2017 și oferă o gamă variată de produse de înfrumusețare și îngrijire, pentru toate tipurile de piele.

Deși cuvântul a devenit un trademark pentru compania artistei, se pare că tatăl ei, Ronald Fenty a lansat firma Fenty Entertainment tot în 2017.

Conform TMZ, Rihanna și-a dat în judecată tatăl, acuzându-l că profită de faima ei și de reputația brandului pe care l-a creat. În documentele obținute de TMZ, Rihanna a declarat că tatăl ei a încercat să înregistreze fără succes numele Fenty pentru un resort de hoteluri.

Se pare că Rihanna i-ar fi trimis mai multe scrisori tatălui ei, rugându-l să nu mai folosească numele Fenty, fără autorizația ei, însă acesta le-a ignorat și a continuat să își dezvolte afacerile. În cele din urmă, cântăreața a apelat la ajutorul avocaților și l-a acuzat pe tatăl ei că și-a făcut publicitate falsă, folosindu-se de numele ei, pentru a primi un împrumut de milioane de dolari. În plus, tatăl artistei și partenerul său de afaceri ar fi încercat să îi pregătească Rihannei 15 concerte în America Latină, în 2017, fără permisiunea Rihannei.

Între timp, Rihanna a dezvăluit că viitorul său album va fi lansat anul acesta, spunând că materialul va fi incredibil. Abia așteptăm să-l ascultăm!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.