Care sunt cele mai enervante replici ale mamei tale?

Noi ne-am adus aminte cu ajutorul ascultătorilor Kiss FM de câteva replici celebre ale mamelor și ne-am gândit să le împărtășim cu tine.

Chiar dacă mamele sunt cele mai dulci și speciale persoane din viața noastră,  au și momente în care reușesc să ne enerveze cu replicile lor celebre. În acele momente, mamele se transformă în inamicii noștri numărul 1, și totul devine un „război”, care se încheie cu „ți-am zis că am avut dreptate?”, sau și mai rău... „eu te-am făcut, eu te distrug!”.

Noi ne-am adus aminte cu ajutorul ascultătorilor Kiss FM de câteva replici celebre ale mamelor și ne-am gândit să le împărtășim cu tine.

Tu știi că alți copii nu au ce mânca? Pune mâna și mănâncă tot ce ai în farfurie!

Mamele sunt niște bucătărese iscusite, care abia așteaptă să te așeze la masă și să te privească atent în timp ce mănânci tot ce au pregătit. Din păcate, dacă ai fost un copil mofturos, cu siguranță ai auzit și tu replici precum „Tu știi că alții nu au ce mânca?” sau „În Africa, alții mor de foame”.

Abia aștept să am nepoței!

Pe mame nu le interesează așa de mult dacă ți-ai dat licența, dacă ai o funcție de conducere la birou sau dacă îți plătești facturile la timp. Cel mai important este să le faci nepoței. Nici nu trebuie să te măriți, trebuie doar să faci un bebe. Dacă nu o să faci copii, cine o să aibă grijă de tine la bătrânețe?

Dar lasă-mă să vorbesc și eu cu tine!

Știi acele zile în care ajungi acasă obosit și mama ta vrea să vorbească cu tine? Ea are dinainte discursul pregătit, vrea să îți povestească despre vecina de la parter, despre ce reduceri a găsit la tigăi și despre ce mai fac bunicii tăi. Și tu... tu trebuie să fii pregătit să o asculți, să nu îndrăznești să o ignori, să stai cu nasul în laptop sau să vorbești la telefon cu altcineva. Las-o și pe ea să vorbească cu tine.

Îmbracă-te bine, o să fie frig!

Chiar dacă e vară și afară sunt 30 de grade, „ai grijă să te îmbraci bine, poate te trage curentul”, cam asta este replica preferată a oricărei mame. Nici iarna nu scapi, mereu verifică dacă ți-ai mai luat ceva pe sub puloverul de lână și dacă ai șosete groase. „Iar ghetele tale sunt bune, sigur nu aluneci cu ele pe gheață?” – altă întrebare nelipsită în sezonul rece.

Cine-ți plătește netul, abonamentul la telefon și curentul?

 

Nu te mai dezlipești de calculator sau de telefon? Nu uita ca mama ta plătește pentru ele, iar tu trebuie să le folosești chibzuit. Mai bine stai cu capul în cărți și caiete, pentru că internetul oricum „e plin de prostii”!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.