MALUMA, ținta glumelor răutăcioase după apariția de la MET Gala 2019

Maluma nu a reușit să atragă deloc atenția la MET Gala 2019!

În fiecare, pe covorul roșu de la Met Gala își fac apariția cele mai tari vedete ale momentului, iar Anna Wintour de la Vogue se ocupă cu mare atenție de listele de invitați. Astfel, nu oricine are ocazia de a participa la mult așteptatul eveniment, unde vedetele fac parada modei în creații excentrice, în valoare de sute de mii dolari.

Printre numele prezente la gala din acest an s-au numărat și câteva celebrități latino, printre care Jennifer Lopez, Thalia, Salma Hayek și Maluma. Spre deosebire de colegele sale de breaslă, care au fost asaltate de presă, Maluma nu a fost deloc în centrul atenției.

Pentru columbian, aceasta a fost prima sa participare la MET Gala, așa că fotografilor le-a fost destul de greu să îl recunoască. În filmările care au apărut online după eveniment, se vede clar cum Maluma intră pe covorul roșu și este complet ignorat de jurnaliștii care așteptau vedetele la interviuri.

Anna Wintour are câteva reguli destul de clare în ceea ce privește participarea la Met Gala și din câte se pare, Maluma nu a respectat o parte dintre ele. Wintour nu este de acord ca invitații de la Met Gala să stea cu ochii pe telefon, în timpul evenimentului, să poarte ținute pe care ea nu le-a aprobat, să aibă apariții care nu se potrivesc cu tema galei sau să existe apariții care nu se bucură de atenția presei. Din păcate, Maluma a trecut aproape neobservat pe lângă jurnaliștii de la eveniment, așa că cel mai probabil Wintour nu îl va mai invita pe columbian la edițiile următoare.

Pe lângă asta, Maluma a fost și ținta glumelor de pe Twitter, unde oamenii l-au asemănat pe artist cu un ananas, din cauza costumului pe care l-a purtat la eveniment. 

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.