Caitriona Balfe, protagonista serialului "Outlander", s-a căsătorit în secret. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe actriţă

Frumoasa actriţă Caitriona Balfe, din serialul „Outlander”, s-ar fi căsătorit în secret, weekend-ul trecut.

Frumoasa actriţă Caitriona Balfe, din serialul „Outlander”, s-ar fi căsătorit în secret, weekend-ul trecut, cu producătorul muzical Anthony McGill.  Cei doi erau împreună de doi ani, însă logodna au confirmat-o anul trecut, la gala Globurilor de Aur, atunci când Caitriona şi-a făcut apariţia pe covorul roşu, cu un inel strălucitor.

Conform revistei Elle, cei doi s-ar fi căsătorit la capela St.Mary din Bruton, Somerset, iar printre invitaţi s-a numărat şi actorul Sam Heughan, partenerul Caitrionei din Outlander.

Sam Heughan nu a putut să rateze această ocazie şi a publiat şi o fotografie de la nuntă, în care apare purtând un costum gri.

Din păcate, cuplul proaspăt căsătorit nu va avea timp pentru luna de miere, deoarece Caitriona s-a întors deja pe platourile de filmare, pentru continuarea sezonului 5 din „Outlander”.

Dar cum rămâne cu pozele de la nuntă? Pentru moment, tot evenimentul rămâne învăluit în mister, deoarece cuplul nu a publicat nicio fotografie de la nuntă şi din câte se pare, aceştia preferă să fie cât mai discreţi.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.