Neymar, apariție surpriză în serialul „La Casa de Papel”. L-ai observat în noul sezon?

Neymar și-a îndeplinit visul și a apărut în două episoade ale serialului său favorit, „La Casa de Papel”.

Neymar și-a îndeplinit visul și a apărut în două episoade ale serialului  său favorit, „La Casa de Papel”, de pe Netflix. Noua versiune a episoadelor șase și opt ale celui de-al treilea sezon au fost publicate online, marți, așa că acum ai ocazia de a-l vedea pe Neymar, în rolul călugărului brazilian Joao.

Deși a avut două apariții de scurtă durată în serial, fanii fotbalistului speră ca acesta să reapară în sezonul 4 al celebrei producții spaniole.

Am putut să-mi îndeplinesc visul de a participa în serialul meu preferat. Şi acum, pot să împărtăşesc personajul Joao cu voi! Mulţumesc @lacasadepapel!“, a scris sportivul pe Twitter şi Instagram.

Mesajul fotbalistului a fost însoțit de un scurt videoclip în care Neymar apare purtând celebra mască a personajelor din serial.


Serialul „La Casa de Papel” a debutat în 2017 și prezintă povestea unui grup de hoți care dau lovitura perfectă și fură 2.4 miliarde de euro din Monetăria Spaniei. Dacă nu l-ai urmărit până acum, îți recomandăm să o faci, pentru că te vei îndrăgosti cu siguranță de echipa Profesorului!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.