FOTO | La doar șase ani, ea a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”!

O fetiță din Rusia este considerată „cea mai frumoasă fetiță din lume”!

O fetiță de doar șase ani, din Rusia, a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”. De la o vârstă atât de fragedă, Alina Iakupova a reușit să strângă fani din întrega lume și este urmărită de peste 28 de mii de conturi pe Intagram. Ea a devenit cunoscută după ce a pozat pentru mai multe brand-uri importante și reviste glossy.

Fetița i-a cucerit pe toți cu zâmbetul inocent și look-ul ei angelic, având părul blond și ochii albastri, când a apărut în paginile revistelor InStyle și Grazia.

Având o vârstă atât de fragedă, pagina de Instagram a Alinei este administrată de mama ei. Aceasta postează periodic imagini de la cele mai recente ședințe foto și din articolele publicate în presă despre ea.

Micul model este reprezentat de agenția de modelling și actorie pentru copii President Kids Management, cărora le-a atras atenția după ce mama ei a început să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu ea. Potrivit managerului agenției, frumusețea nu este singura calitate a Alinei. El a declarat că este foarte încântat de modul în care progresează fetița și că „secretul succesului Alinei nu stă doar în frumusețea ei, ci și în munca grea și dezvoltarea continuă, în pofida vârstei sale”.

Nu este prima dată când o fetiță din Rusia cucerește inimile tuturor cu frumusețea sa. În 2017, Anastasia Kniazeva a uimit întreaga lume cu trăsăturile ei perfecte, asemănătoare cu ale unei păpuși. În present, cea mai celebră fetiță din lume, apreciată pentru frumusețea ei, este modelul francez Thylane Blondeau. Ea a devenit cel mai tânăr model care a apărut în ediția franceză a revistei Vogue.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.