Irina Rimes lansează un clip inedit pentru noua piesă „Nicăieri”!

Ascultă acum nou piesă a Irinei Rimes - „Nicăieri”!

Irina Rimes lansează „Nicăieri” – o nouă piesă inclusă pe albumul „Cosmos”. Noul single „Nicăieri” vorbește despre iubire, gelozie, paranoia și căutări.

Irina aduce o perspectivă realistă și dură prin versurile sale, care creează imaginea unei relații aflate la final: „Nicăieri a apărut într-o sesiune cu Vlad Lucan, unul dintre producătorii mei preferați. Piesa este cântată cu versuri scrise de acum doi ani, m-am întors în trecut ca să pot scrie piesa asta”.

Irina Rimes pornește în turneul național!

Artista va porni în curând într-un turneu național pentru promovarea albumului „Cosmos”, iar prima oprire va fi pe 28 octombrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați, și pe 9 noiembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași.

Turneul COSMOS ajunge în această toamnă și în Constanța, pe 29 octombrie, și în Craiova, pe 26 noiembrie. Vor urma Timișoara, Brașov, Arad și Bacău, iar datele pentru aceste orașe vor fi anunțate în curând.

Turneul este organizat de Headline Management, Global Records și Quantum Music, în parteneriat cu Kiss FM. Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.iabilet.ro.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.