Emoționant! Imagini cu calul care și-a salvat familia din incendiu

Iată imagini cu calul care și-a salvat familia din calea incendiului de vegetație din California!

Pompierii din California se luptă în continuare cu flăcările cauzate de incendiile de vegetație care sunt întreținute de rafale puternice de vânt, în urma cărora peste un milion de oameni au rămas fără curent electric. Incendiile de vegetație au afectat mai multe zone și câteva ferme au ars complet, așa că pompierii au încercat să salveze animalele din calea flăcărilor.

Într-un videoclip ajuns viral, un cal fuge înapoi spre zona afectată de incendiu, pentru a ghida alți doi cai, prinși în spatele unui gard de sârmă. Mai mulți locuitori din zonă le-au venit în ajutor cailor, pentru a-i salva din zona afectată de incendiu, urmând ca animalele să fie mutate într-un adăpost sigur.

Printre rezidenţii cărora li s-a cerut să evacueze preventiv locuinţele se numără mulţi milionari, inclusiv jucătorul de baschet LeBron James. „A trebuit să evacuez de urgenţă casa şi sunt cu familia în maşină în căutarea unor camere. Niciun noroc până acum!'', a scris sportivul într-un mesaj publicat pe Twitter. 

Şi actorul Arnold Schwarzenegger a fost nevoit să se supună ordinului autorităţilor. „Am evacuat fără probleme la 3.30 în această dimineaţă (luni)", a scris el pe Twitter.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.