Vivre își pune la dispoziție platforma online magazinelor fizice de mobilă și decorațiuni

Vivre invită retailerii cu magazine fizice să își comercializeze propriile produse pe platforma online Vivre.ro.

Vivre, principalul eCommerce de mobilier, decoratiuni si articole de lifestyle din Romania si Europa de Est, invită retailerii cu magazine fizice să își comercializeze propriile produse pe platforma online Vivre.ro.  

În această perioadă, comerțul offline întâmpină dificultăți, în ceea ce privește interacționarea cu publicul, așa că Vivre oferă sprijin comerțului tradițional și le pune la dispoziție retailerilor o platformă online, oferindu-le astfel acces la o destinație online de home & deco, accesată lunar de peste 6.000.000 de utilizatori.



Vivre este o companie care lucrează cu și pentru oameni, iar în situația actuală ne dorim să fim un liant sigur între comercianții offline și clienții care vor să acceseze produsele acestora din confortul și siguranța propriei locuințe. Așadar, deschidem portile Vivre.ro pentru toi retailerii de home & deco și lifestyle care își doresc să aibă acces la baza noastră de clienți. Comunitatea din care facem parte are nevoie să ne concentram eforturile către un scop comun, fluxurile economice trebuie sa functioneze în continuare, iar online-ul este veriga care poate sprijini", a declarat Monica Cadogan, CEO & Co-fondator Vivre.

Începând cu 16 martie 2020, toti retailerii din România ce doresc să se alăture inițiativei pot accesa adresa www.vivre.ro/impreuna, pot trimite un mail la adresa impreuna@vivre.eu sau suna la numerele de telefon +40 723 237 609 și +40 769 641 205.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.