Narada le vine în ajutorul profesorilor din România cu proiectul „Reacție pentru educație”

Profesorii din România sunt așteptați pe platforma online Narada!

În această perioadă în care școlile sunt închise, profesorii au nevoie de ajutor pentru a putea ține legătura cu elevii. De asemenea, lecțiile clasice predate la orele de curs sunt adaptate acum pentru o versiune online, astfel încât toți elevii să aibă acces ușor la informație. Cu siguranță profesorii au o mulțime de întrebări, în această perioadă, așa că cei de la Narada le vin în ajutor cu o inițiativă super cool, care se numește „Reacție pentru Educație”.

În cadrul acestui proiect, cei din echipa Narada au creat un agregator de nevoi pentru profesorii din țară.

Asta înseamnă că profesorii din toată țara intră la noi pe platformă și completează un formular cu ce nevoi au ei, respectiv elevii lor, pentru a continua educația la distanță - laptopuri, tablete, cartele cu acces la internet, etc. Nevoile se alocă automat pe o hartă interactivă. Scopul este să mobilizăm comunitățile locale de business/ONG-urile să ducă resurse acolo unde există nevoi. De exemplu, primarul orașului Buzău s-a oferit deja să împingă lucrurile mai departe și să găsească soluții pentru profesorii/elevii din zona lui”, au transmis cei din echipa Narada.

 

Ești profesor și vrei să te înscrii în proiect?

Într-un scenariu de criză, bazat pe contextual actual, învățământul suferă modificări. Împreună putem construi un sistem de reacție rapidă și eficientă care să fie validă pentru viitor. Așa că dacă ești cadru didactic, iată cum te poți implica în acest proiect:

1. #Completează formularul dedicat și spune-ne care sunt necesitățile tale concrete pentru a continua educația de la distanță: http://bit.ly/Reacțiepentrueducațieprofesori
2. #Conectează-te la narada.online și obține gratuit sprijinul voluntarilor și comunității Narada, pentru a te familiariza cu instrumentele digitale pentru educația la distanță.
3. Odată ce ai experiență de predare folosind mijloace digitale, devino #Voluntar chiar tu! Oferă sprijin și materiale altor profesori prin narada.online.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.