Voluntarii din proiectul „Cumpărături la ușa ta” livrează alimente la domiciliu pentru cei vârstnici sau aflați în izolare

Prin proiectul „Cumpărături la ușa ta”, poți ajuta persoanele aflate în imposibilitatea de a se deplasa, să primească alimente și produse sanitare la domiciliu!

În perioada epidemiei de coronavirus este important să stăm acasă, pentru că astfel ne protejăm atât pe noi, cât și pe cei dragi. În afară de scurtele vizite la magazin sau la farmacie, este important să nu ne îndepărtăm de casă și să evităm contactul cu alte persoane.

Însă, în acest moment, în România există mai multe cazuri de persoane aflate în carantină sau în autoizolare la domiciliu, care au nevoie de ajutorul nostru. Așa că cei de la Geek for Democracy au venit cu o soluție pentru cei care nu pot să iasă deloc din casă și au nevoie de anumite produse alimentare sau sanitare.

Prin proiectul „Cumpărături la ușa ta”, te poți înscrie și tu ca voluntar, pentru a ajuta persoanele aflate în imposibilitatea de a se deplasa, să primească alimente și produse sanitare, pe durata epidemiei de coronavirus.

Cât costă?

Nimic. Fiecare beneficiar plătește doar contravaloarea cumpărăturilor, transportul și celelalte detalii logistice fiind gratuite.

Cum te poți înscrie?

1.Voluntar pentru call center

Dacă vrei să te ocupi de preluarea comenzilor, poți să fii voluntar pentru call center. Call center-ul este virtual, deci vei putea lucra de acasă cu un program flexibil și nu va trebui să te deplasezi. Și te poți înscrie aici: https://forms.gle/7bUuAkv3UaBgapu792

2. Voluntari pentru livrare

Dacă vrei să te ocupi de livrare, va trebui să ai mașină și permis, pentru a putea livra produsele la domiciliu. Pentru acest rol, te poți înscrie aici: https://forms.gle/VgfiiZGgjL6Gdijw7 

Este important de reținut faptul că persoanele care vor livra produsele vor fi echipate cu mănuși și măști.

Cum mă înscriu pentru a primi cumpărături?

Prin pagina de Facebook, momentan!

De asemenea, poți printa și tu flyer-ul de mai jos, pe care îl poți lipi la intrarea în bloc. Astfel, vecinii tăi mai în vârstă vor putea apela la tine, în cazul în care vor avea nevoie de ajutor.

 

 

Kiss FM pune la dispoziție spațiu de emisie pentru inițiativele civice care au nevoie de o portavoce în contextul situației actuale. Știi o astfel de inițiativă sau faci parte din una? Scrie un mesaj la impreuna@kissfm.ro

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.