Un bărbat înmormântat în urmă cu patru luni şi-a făcut apariţia într-un cimitir. Cum a fost posibil acest lucru!

Un bărbat din Cairo care a fost înmormântat în martie și-a făcut apariția în carne și oase la un alt cimitir!

O familie din Cairo avut un adevărat şoc când a descoperit că o rudă pe care credeau că au îngropat-o în urmă cu patru luni, este cât se poate de vie și mai mult, și-a făcut apariția într-un cimitir.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, fost profesor, pe nume Mohammed el-Gammal. El a fost îngropat în luna martie a acestui an, sau cel puțin așa credeau membrii familiei sale, pentru că acesta i-a surprins pe toți. Bărbatul a apărut într-un cimitir al unei localităţi de la periferia capitalei Cairo, era slab, tras la faţă și a fost dus imediat la postul de poliţie cel mai apropiat.

Iată ce s-a întâmplat de fapt! Se pare că Mohammed suferă de o problemă psihică și nu a fost prima dată când a dispărut. Totuși, de data aceasta, absenţa sa a durat mai mult decât de obicei. Familia a continuat să-l caute peste tot, până când un telefon de la un spital i-a informat că un cadavru neidentificat tocmai a ajuns la morgă.  

Rudele lui s-au dus imediat acolo și au crezut că-l recunosc pe bărbat. Toţi, cu excepţia uneia dintre surorile sale, care a rămas cu o urmă de îndoială că cel pe care l-a văzut la morgă e Mohammed.

Acum, rămâne de aflat cine este de fapt bărbatul îngropat în locul lui, iar autorităţile au deschis o anchetă, scrie presa locală.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.