Îți mai amintești de „Dosarele X”? Ce mai fac și cum arată acum actorii din rolurile principale!

Serialul „Dosarele X” s-a terminat în 2002 și iată ce mai fac actorii din rolurile principale la aproape 30 de ani distanță!

Serialul „Dosarele X” a debutat pe Fox în 1993, fiind una din primele producții de succes ale rețelei americane de televiziune. Serialul de 9 sezoane a îmbinat cu succes elementele de science-fiction, fantasy, horror și mystery și a câștigat rapid publicul din întreaga lume, inclusiv din România.

Au trecut aproape 30 de ani de la debutul acestuia, așa că iată ce mai fac actorii care au interpretat rolurile principale și cum arată aceștia acum!

David Duchovny în rolul lui Fox Mulder

David Duchovny l-a jucat pe agentul special Fox Mulder, un bărbat care crede în extratereștri și consideră că guvernul acoperă acest lucru. Așa că Mulder și-a dedicat întreaga viață rezolvării cazurilor din „Dosarele X”.

Ulterior, actorul și-a continuat cariera și a jucat în „Californication”, un alt serial care a avut extrem de mult succes, dar a apărut și în ambele lungmetraje „Dosarele X”, realizate în anii următori. De asemenea, el poate fi văzut în filme precum „Phantom” sau „Louder than Words”.

Gillian Anderson în rolul Danei Scully

Se pare că inițial, rolul pricipal feminin trebuia să fie interpretat de o altă actriță, dar producătorul serialului, Chris Carter, a pus ochii pe Gillian după ce i-a urmărit audiția.

Actrița a povestit în nenumărate rânduri că și-a bazat personajul pe portretizarea lui Jodie Foster a lui Clarice Starling din „Silence of the Lambs”, iar ulterior Gillian a ajuns să o interpreteze pe psihiatra lui Dr. Lecter în serialul „Hannibal”.

Mitch Pileggi în rolul lui Walter Skinner

Mitch Pileggi l-a interpretat pe Walter Skinner, un veteran de război și asistentul FBI care îi supraveghează pe Mulder și Scully. Deși la început era cam cam morocănos, până la urmă a devenit unul dintre personajele preferate ale fanilor.

Actorul și-a continuat cariera de succes cu o serie de roluri importante în „Grey's Anatomy”, „Supernatural”, „Sons of Anarchy” și „Dallas”. De asemenea, și-a făcut apariția ca invitat serialele „Castle” și „In Plain Sight”.

Robert Patrick în rolul lui John Doggett

Fanii serialului probabil își amintesc că la sfârșitul sezonului 7, Mulder este răpit de extratereștri și dispare. Acesta este înlocuit de John Doggett, un fost pușcaș marin și detectiv NYPD, care s-a alăturat FBI-ului după moartea fiului său. Doggett este face echipă cu Scully pentru a încerca să-l găsească pe Mulder.

Între timp, Patrick a mai apărut în câteva filme de succes precum „Gangster Squad” sau „Identity Thief”. De asemenea, el a avut un rol episodic în „True Blood”, interpretându-l pe tatăl lui Alcide.

Annabeth Gish în rolul lui Monicăi Reyes

Annabeth Gish a intrat în rolul agentului special Monica Reyes – o femeie care a studiat folclorul și a investigat ritualurile satanice. Reyes a avut câteva apariții în sezonul 8, dar a devenit parte din distribuția principală în sezonul 9, înlocuindu-o pe Scully ca partener al Doggett. Ulterior, ea a jucat în serialul TV „The Bridge” și a avut un rol în serialul „Pretty Little Liars”.

De asemenea, ea și-a găsit sufletul pereche pe platourile de filmare de la „Dosarele „X”. Annabeth este căsătorită cu fostul cascador Wade Allen.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.