FOTO | Ashley Tisdale va fi mămică. Actrița din „High School Musical” a anunțat că este însărcinată pentru prima dată!

Actrița Ashley Tisdale, cunoscută pentru rolul din High School Musical, este însărcinată cu primul copil.

Actrița Ashley Tisdale, cunoscută pentru rolul din „High School Musical”, este însărcinată. Vedeta și soțul ei, muzicianul Christopher French, așteaptă primul lor copil.

Cei doi au dezvăluit că vor deveni părinți prin intermediul unor postări pe Instagram și sunt mai fericiți ca oricând. Atât Ashley, cât și soțul ei au publicat câte o fotografie în care ambii sunt îmbrăcați în alb, iar actrița poartă o rochie care îi pune în evidență burtica de gravidă.

Aceasta a primit o mulțime de mesaje și vedetele alături de care a jucat în diverse producții, printre care Kaley Cuoco, Haylie Duff, Vanessa Hudgens sau Amanda Kloots, au felicitat-o.

Ashley Tisdale și Christopher French s-au căsătorit în septembrie 2014, iar recent au sărbătorit 6 ani de la nuntă, postând imagini de la eveniment. De asemenea, cu această ocazie ei și-au transmis și câteva cuvinte emoționante.

„Wow, Nu pot să cred că sunt căsătorită de 6 ani?!! Timpul zboară”, a scris actrița. „Îmi amintesc că mă temeam atunci când te-am cunoscut pentru că nu puteam să cred cât de frumos te porți cu mine. Nimeni nu s-a comportat cu mine așa vreodată. Dar am avut încredere în inima mea și 8 luni mai târziu eram un cuplu de copii logodiți. Chris, tu chiar m-ai transformat într-o versiune mai bună a mea pentru că mă inspiri în fiecare zi. Inima ta este pură, ai face orice ca să mă vezi fericită, în toate momentele bune și momentele rele, tu ești piatra mea de bază. Sunt atât de recunoscătoare că sunt soția ta. Te iubesc”, a continuat aceasta.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.