FOTO | Cei mai sexy actori din filmele turcești. Votează-ți favoritul!

Actorii turci au cu siguranță șarmul lor, așa că nu este de mirare că aceștia au o mulțime de fane în România.

Actorii turci au cu siguranță șarmul lor, așa că nu este de mirare că aceștia au o mulțime de fane, chiar și în România, unde serialele lor s-au bucurat de un mare succes. O parte dintre aceștia și-au început prima dată cariera în modelling, urmând ca apoi să debuteze pe micile ecrane în diferite producții. Noi i-am ales pe cei mai chipeși, așa că te rugăm să-ți votezi favoritul!

Burak Ozcivit

Simpaticul actor s-a născut la 24 decembrie 1984 în Istanbul, și este cunoscut publicului pentru rolurile sale din filmele Ask Sana Benzer („Dragostea are chipul tău”),  Kardesim Benim („Fratele meu”) și „Suleyman Magnificul”.

De asemenea, actorul este cunoscut și ca model, fiind câștigătorul concursului „Best Model of Turkey” în 2005. Iar în 2006, acesta a câștigat locul doi, în cadrul competiției „Best Model of the World”. În timp ce activa ca model în 2006, acesta a primit oferta de a juca în serialul Eksi 18. Acesta a fost primul lui rol, după care au urmat și altele.

În prezent, actorul este căsătorit cu frumoasa actriță Fahriye Evcen, alături de care are un băiețel.

Kivanc Tatlitug

Kivanc Tatlitug este cunoscut și sub numele de „Brad Pitt al Turciei”, fiind unul dintre cei mai sexy actori din filmele turcești. În 2002, acesta a câștigat tilul „Best Model of the World”, iar după aceea, a obținut mai multe roluri în câteva seriale turcești. Acesta a debutat cu rolul lui Mehmed în serialul „Gyumyush”, urmând apoi alte câteva producții de succes – „Menekshe & Khalil”, „Dragoste interzisă”, și „Ezel”.

Murat Yildirim

Murat Yildirim a devenit cunoscut publicului odată cu apariția în serialul „Asi”, urmând apoi alte câteva seriale de succes, printre care „Dragoste și pedeapsă” și „Regina nopții”. De asemenea, Murat are în palmares și câteva filme de dragoste, iar cel mai cunoscut este „Dragoste nesfârșită”, în care a jucat alături de Fahriye Evcen.

Onur Tuna

Onur Tuna face parte din generația tânără de actori, având mai puține apariții pe micile ecrane. Până acum, cel mai important rol din cariera sa a fost cel al lui Alihan Tasdemir, în serialul „Prețul fericirii”. Totuși, Onur este cunoscut în Turcia pentru cariera sa muzicală, videoclipurile sale având câteva milioane de vizualizări pe YouTube.

Tolgahan Sayısman  

Tolgahan Sayısman  este un cunoscut actor și model de origine turcă, fiind și câștigătorul titlului „Best Model of the World”, în 2005. Acesta este cunoscut pentru aparițiile sale în comedii romantice, printre care „Goal of My Life” și „Love comes unexpectedly”.

Halit Ergenc

Deși Halit Ergenc este cunoscut publicului pentru serialele „Suleyman Magnificul” și „1001 de nopți”, acesta are în palmares multe alte filme și producții de succes, printre care „Patria mea ești tu” și „Red Istanbul”. De asemenea, Halit Ergenc este activ și în industria muzicală, fiind un artist extrem de respectat. În ceea ce privește viața personală, actorul formează un cuplu cu actrița Berguzar Korel, care i-a fost parteneră în filmul „1001 de nopți”.

Cagatay Ulusoy

Cagatay Ulusoy face parte din categoria tânără de actori, având în paralel și o carieră în modelling. Catagay a devenit cunoscut în Turcia, după ce a câșigat concursul „Best Model of Turkey”, în 2010, iar apoi, acesta a obținut câteva roluri în seriale de succes. Ulusoy este cunoscut publicului pentru aparițiile sale din „Feriha”, „Yaman” și „Delibal”.

Burak Hakki

Burak Hakki și-a început cariera ca model, iar după ce a câștigat concursul „Best Model of Turkey”, în 1994, acesta a obținut o mulțime de contracte pentru diferiți designeri, în Italia, Germania, Austria, Franța și Elveția. Cel mai cunoscut rol al său a fost – Hussein Kenan, în serialul „Love Symphony”.

Ozcan Deniz

Ozcan Deniz este considerat unul dintre cei mai de succes actori din Turcia, având o mulțime de filme și seriale în palmares. Printre cele mai notabile roluri, se numără cele din filmele „ Su ve Ateş” (Apă și foc),  „Evim Sensin” (Tu ești căminul meu) și „Oteki Taraf” (De cealaltă parte).

Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli  a devenit cunoscut publicului odată cu apariția sa în serialul „Suleyman Magnificul”, însă, actorul a câștigat simpatia telespectatorilor cu filmul „Miracolul din celula 7”, pe care îl poți urmări și pe Netflix.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.