Încă un cuplu celebru de la Hollywood și-a spus adio. De ce s-au despărțit Ben Affleck și Ana de Armas?

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood și-a spus adio la începutul acestui an.

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood și-a spus adio la începutul acestui an. Ben Affleck și Ana de Armas au decis să pună punct poveștii lor de dragoste, după un an de relație.

Zvonurile despre separarea celor doi au început să circule la începutul lunii ianuarie, după ce Ana s-a mutat înapoi în Cuba, iar Ben a rămas în Los Angeles. Aflați la distanță, cei doi au decis să pună punct relației prin telefon: „Au discutat îndelung despre viitorul lor şi au hotărât să-şi urmeze fiecare drumul", spune o sursă apropiată celor doi pentru People. 

 

Relaţia lor era complicată: Ana nu vrea să locuiască în Los Angeles, în vreme ce Ben trebuie să fie acolo, pentru că acolo sunt copiii lui", a continuat aceeaşi sursă.

De asemenea, un prieten al actorului a dezvăluit că despărțirea celor doi a fost una cât se poate de civilizată:

Ana şi Ben se află în puncte diferite ale vieţii, iar sentimentele de dragoste şi respect îi leagă în continuare. Ea vrea să stea în Cuba, el are trei proiecte în L.A. şi îşi doreşte, în acelaşi timp, să fie un tată responsabil. Aşadar, merg în direcţii diferite şi nu au reuşit să găsească soluţii pentru ca relaţia lor să funcţioneze în continuare".

De asemenea, o sursă a declarat pentru revista In Touch că dinamica dintre cei doi actori s-ar fi schimbat în momentul în care s-ar fi mutat împreună. Cei doi aveau un stil de viață diferit, iar fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner, „nu ar fi fost interesată să o cunoască pe Ana”, iar acest lucru ar fi contribuit la discuțiile aprinse dintre cei doi.

Ben Affleck și Ana de Armas s-au cunoscut în 2019, la filmările pentru producția „Deep Water”, iar anul trecut, cei doi și-au oficializat relația, în timpul unei vacanțe în Cuba.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.