Oh, No! Un îndrăgit actor din „New Amsterdam” a părăsit serialul în cel de-al treilea sezon

Îndrăgitul doctor Vijay Kapoor nu va mai apărea în serialul „New Amsterdam”.

Îndrăgitul doctor Vijay Kapoor nu va mai apărea în serialul „New Amsterdam”. Conform E!News, actorul Anupam Kher a renunțat la proiect, din cauza unor motive personale. Astfel, în serial, Dr. Kapoor a fost nevoit să își semneze demisia de la spitalul New Amsterdam, iar în curând va fi înlocuit de un alt doctor neurolog.

De ce s-a retras din proiect?

Încă din 2018, Anupam Kher a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serial, alături de Ryan Eggold, interpretul doctorului Max Goodwin. Însă acum, actorul în vârstă de 66 de ani a decis să se retragă din serial, deoarece soția sa Kirron Kher este bolnavă de cancer.

La începutul lunii, Kher a confirmat pentru publicația Hindustan Times că soția sa, care este de asemenea actriță, a fost diagnosticată cu cancer.

Nu voiam ca zvonurile să înrăutățească situația, așa că eu și Sikandar vrem să vă anunțăm pe toți că Kirron a fost diagnosticată cu mielom multiplu. Momentan ea face tratament și suntem siguri că își va reveni și va fi mai puternică. Suntem bucuroși că este îngrijită de niște medici excepționali”, a declarat Anupam Kher.

Actorul și-a lăudat soția pentru spiritul de „luptătoare” pe care l-a avut întotdeauna. „Mereu și-a dăruit inima tuturor și tocmai de aceea este iubită de atâția oameni. Așa că acum are nevoie de iubirea și de rugăciunile voastre. Este pe drumul cel bun spre vindecare, așa că vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și iubire”, a spus Kher.

Unde îl mai putem urmări pe Anupam Kher?

Deși s-a retras din serialul „New Amsterdam”, actorul mai are câteva filme în post-producție, așa că îl veți putea urmări în curând și în The Kashmir Files sau Snapshot Wedding.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.