Adevărul despre relația dintre Smiley și fratele său mai mic

Smiley, amintiri din copilăria alături de fratele lui, Filip.

Smiley este, cu siguranță, unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști români! Dar nu doar pentru talentul și piesele lui pe care le fredonăm cu toții. Ci și pentru relațiile cu părinții, cu fratele său și cu Gina Pistol, pe care mulți ani, ambii au ținut-o departe de ochii curioșilor.

Pentru că nu îi place să vorbească despre viața privată, mulți nu știu că Smiley are un frate, cu care semănă ca două picături de apă. Între el și fratele său mai mic, Filip, există o relație foarte bună și cei doi se înțeleg excelent. Însă nu a fost mereu așa! Artistul povestește că în copilărie s-a resimțit că el era fratele mai mare.

Acesta își amintește și acum de zilele în care era nevoit să-l ia pe Filip cu el la joacă, afară. Și dacă și tu esti fratele sau sora mai mare, sigur cunoști sentimentul! Cu trecerea timpului, cei doi frați au ajuns să facă o adevărată echipă și acum, colaborează și pe plan profesional.

„Filip este mai mic cu 7 ani decât mine, e o diferență destul de mare de vârstă, astfel că nu aveam, la început, aceleași activități sau același cerc de prieteni. Îmi dădeam ochii peste cap când îmi spunea mama să-l iau și pe el cu mine afară”, a povestit Smiley pentru Viva!.

„În timp, n-am mai simțit diferența de vârstă mai deloc, doar dragoste, prietenie, grijă, așa cum simți pentru cineva pe care îl iubești de când îl știi. Acum este parte zilnică și din viața mea profesională, sunt foarte importante implicarea și viziunea lui în HaHaHa Production și îi sunt recunoscător pentru felul în care face și vede lucrurile. Am atâta încredere și liniște că-l știu lângă mine și că vâslim împreună la aceeași barcă”, a mai adăugat acesta.

Smiley, un familist convins

De asemenea, Smiley are o relație foarte apropiață atât cu părținții, cât și cu bunica sa, pe care merge să îi viziteze la Pitești destul de des. Artistul îi respectă foarte mult și le mulțumește pentru toate sacrificiile făcute pentru el și fratele lui. Iar gândul că un membru al familiei lui ar putea păți ceva îl înfioară.

„Îmi amintesc ca ieri ziua în care eram plecat din țară și am vorbit la telefon cu mama, care mi-a povestit ca tocmai trecuse tata printr-o intervenție chirurgicală despre care a preferat să nu-mi spună ca să nu îmi fac griji. Știam că sunt bine amândoi, însă m-a copleșit gândul că li s-ar fi putut întâmpla ceva”, a dezvăluit el.

„Am avut o avalanșă de sentimente de tot felul, am plâns și singurul lucru care m-a liniștit a fost să pun mâna pe chitară și să cânt ce simt. Atunci s-a născut piesa Confesiune, care și acum mă face să retrăiesc momentele de atunci și să îmi amintesc cât sunt părinții mei de importanți pentru mine și cât de mult mi-i doresc alături cât mai mult timp”, a mai spus artistul.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.