Florence + the Machine a revenit cu o melodie care te va emoționa, în care refuză să-și accepte rolurile tradiționale de femeie. Cum ți se pare piesa?

Muzica prezentului este mai frumoasă datorită artistei Florence Welch și a trupei sale, Florence + the Machine.

Pe un fond mondial instabil, cântăreața a revenit în atenția noastră cu o piesă parcă menită să ne vindece, „King.”

Vocea inconfundabilă a lui Florence se lipește pe sufletele celor care o ascultă, în timp ce vorbește despre cum respinge rolurile tradiționale de gen, cele de „mamă” și de „mireasă.” În schimb, ea se încoronează „Rege”, printr-o mișcare îndrăzneață și feministă, care sfidează patriarhatul.


„Ca artist, nu m-am gândit niciodată foarte mult la genul meu. Pur și simplu am mers înainte. Eram la fel de bună ca bărbații și i-am egalat de fiecare dată. Dar acum, când mă gândesc că sunt o femeie de 30 și ceva de ani și când mă gândesc la viitor, simt o ruptură în identitatea și dorințele mele.

Să fiu o artistă, dar să-mi doresc și o familie, s-ar putea să nu fie atât de simplu pentru mine ca pentru bărbații din jurul meu. M-am modelat aproape exclusiv bazându-mă pe artiștii bărbați, iar pentru prima oară am simțit cum zidul dintre mine și idolii mei s-a prăbușit, deoarece trebuie să iau decizii pe care ei nu le-au luat”, a declarat Florence.

„King” vine alături de un videoclip enigmatic regizat de Autumn de Wilde, iar pe noi ne-a cucerit. Ție cum ți se pare?


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.