Meghan Trainor, artista din spatele mega hit-ului „All About That Bass”, a povestit drama pe care a trăit-o după succesul avut

Meghan Trainor a fost extrem de vulnerabilă într-un interviu acordat lui Chris Wallace.

Invitată în cadrul emisiunii „Who’s Talking to Chris Wallace?”, artista recunoscută pentru mega hit-ul „All About That Bass” a vorbit deschis despre lupta ei cu anxietatea, dar și despre operația pe care a suferit-o pe corzile vocale. Totul a culminat cu intervievatorul care i-a luat mâinile în mâinile sale și i-a spus să aibă încredere în ea.

După succesul pe care l-a avut cu melodia populară, tânăra de 28 de ani a spus că ușile i s-au închis mai mult decât i s-au deschis. Mai mult, ea a suferit o serie de operații pe corzile vocale, intervenții care i-ar fi putut termina cariera, timp în care a început să aibă și atacuri de panică puternice.

Meghan a început să plângă atunci când Wallace i-a arătat un video cu ea din cadrul unei filmări pentru Grammy. „Îmi amintesc cum mi-am pierdut vederea și cum încercam să nu leșin. Îmi aduc aminte cum îmi ziceam să nu leșin la TV fix în acel moment.”


Imediat după ce filmarea s-a oprit, cântăreața a început să plângă în fața celor prezenți, iar ulterior s-a internat într-un spital, până să afle că are probleme de anxietate. „Îmi place să cer ajutor. Încerc să vorbesc despre asta cât de mult pot, chiar dacă mă face să mă simt inconfortabil și-mi trezește amintiri neplăcute, dar poate cineva are nevoie de asta.”

La finalul discuției, moderatorul i-a spus invitatei sale că este minunată: „Mi-ar plăcea, aș iubi dacă ai crede cu adevărat în tine. Tu ești singura care nu crede asta, din când în când.”


De-a lungul discuției, tânăra a vorbit și despre cât de mult i-a ajutat piesa ei „All About That Bass” pe cei tineri. Plus de asta, Meghan a adus în discuție și problemele de imagine pe care le-a înfruntat după ce a născut, dar și despre presiunea de a-și testa corzile vocale, atunci când managerul unui post de radio mare i-a spus că nu o va mai difuza dacă nu cântă, în ciuda recomandărilor de la medici. „Voi scrie o carte despre toate astea, la un moment dat, și voi spune totul.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.