Seria populară „Monster” va avea parte de încă două sezoane pe Netflix

„Monster: The Jeffrey Dahmer Story” a avut un adevărat succes pe Netflix, iar serviciul de streaming a aprobat încă două sezoane.

Seria creată de Ryan Murphy și Ian Brennan oferă o privire detaliată asupra victimelor lui Dahmer, un criminal în serie care a violat, ucis și dezmembrat cel puțin 17 băieți, între 1978 și 1991, în Milwaukee, Wisconsin.

Deși a captivat publicul, show-ul nu a fost lipsit de controverse, iar mulți au acuzat producătorii despre modul în care au gestionat comunicarea cu rudele victimelor. 

Cu toate astea, serviciul de streaming a hotărât să meargă înainte cu ideea, așa că a anunțat că va mai lansa două sezoane despre „alte figuri terifiante care au avut un impact în societate.”

„Audiențele nu-și pot lua ochii de la „Monster” și „The Watcher” (nr. o altă serie Netflix creată de Ryan și Ian). Succesul acestor serii este dat de abilitatea lui Ryan de a crea senzații culturale cu o voce unică și suntem extrem de încântați de faptul că vom continua să spunem povești în aceste lumi”, a spus Bela Bajaria, Head of Global TV, Netflix.

Procesul de a crea povestea lui Jeffrey Dahmer și documentarea ei au durat trei ani, timp în care Murphy a încercat să intre în contact cu familiile victimelor; el a respins toate acuzațiile care au susținut că acestea au fost luate prin surprindere de serie. 

„Am scris povestea și am lucrat la ea aproape trei ani și jumătate. În acest timp, am contactat peste 20 de oameni din anturajul victimelor și niciuna nu a dorit să ne răspundă”, a spus Murphy. Apoi, odată cu lansarea seriei, sora lui Errol Lindsey, una dintre victimele criminalului în serie, a spus celor de la Insider: „Cred că Netflix ar fi trebui să ne întrebe dacă vrem o astfel de serie sau ce părere avem despre ea. Nu m-a întrebat nimeni nimic. Pur și simplu au făcut-o. Însă nu vânez bani, dar despre asta e vorba cu acest show, despre Netflix care vrea bani.”


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.