A apărut primul trailer la „The Whale”, filmul unde Brendan Fraser joacă rolul unui personaj care are 270 de kilograme

Brendan Fraser revine pe marile ecrane cu un rol excepțional.

Actorul are rolul principal în filmul „The Whale”, în regia lui Darren Aronofsky. Povestea îl urmărește pe Charlie (Fraser), un profesor de engleză bolnav de obezitate care a hotărât să mănânce până moare.

Durerea și nefericirea lui izvorăsc din abandonul și moartea iubitului său, iar toate astea îl determină să mănânce compulsiv. În același timp, Charlie caută să se reconecteze cu fiica lui de 17 ani, jucată de Sadie Sink. Bărbatul de 270 de kilograme are o șansă de izbăvire alături de copilul lui.

Filmul a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, iar interpretarea lui Fraser a fost intens lăudată de critici. Mai mult, finalul producției a fost întâmpinat de un public stând în picioare, atât la Festivalul de Film de la Toronto, cât și la Festivalul de Film din Londra. Mulți susțin că Fraser are toate șansele să fie nominalizat la Oscar pentru rolul de „cel mai bun actor.”

„M-am simțit extrem de validat. Am fost foarte emoționat, deoarece am realizat că ceea ce am făcut are un impact, iar treaba este complet nouă pentru mine și viața mea profesională”, a declarat actorul celor de la Variety.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.