Shania Twain a revenit în muzică și a lansat o piesă care te va face să dansezi instant

Shania Twain e din nou în trending.

Artista de muzică country a lansat melodia „Giddy Up!”, alături de un videoclip pe măsură. Piesa face parte de pe viitorul ei album, „Queen of Me”, care va fi lansat pe 3 februarie. 

„Giddy Up!” are puterea de a te face să dansezi instant, iar refrenul cântecului îți va rămâne blocat în minte. Shania își dorește ca oamenii să se bucure de single-ul ei, să se simtă bine, dar și să-și găsească scânteia.

Fraza „giddy up” vrea să aducă același entuziasm pe care l-a declanșat cu „Let’s go girls”, versul de deschidere din piesa ultra-populară, „Man! I Feel Like a Woman!” și vrea să transmită un mesaj foarte simplu: „Hai să ne distrăm puțin!”


Clipul regizat de Justin Marmorstein ne-o prezintă pe Twain în postura de mecanic în cadrul unui service auto, însă accentul nu este pe imaginea ei, ci pe tot felul de oameni care dansează în diferite locuri.


Faptul că artista a lansat un hit dansant, așa cum notează USA Today, demonstrează forța creativă de care dă dovadă. În 2020, într-un interviu pe care l-a acordat către AARP The Magazine, ea a povestit cum și-a găsit această putere după divorțul de producătorul Robert „Mutt” Lange.

„Uneori mă simt copleșită de toate lucrurile pe care trebuie să le susțin, dar experiența m-a învățat și cum să le fac față. Când îmbătrânești, ai foarte multă experiență la cum să cazi și apoi să te ridici. Nu vei înceta să cazi, dar vei deveni mai bun la modul în care te vei ridica și te vei pune din nou pe picioare. Chiar cred asta, pentru că am trăit-o.”


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.