Hilary Swank a născut gemeni

Hilary Swank a devenit mamă.

Actrița a născut gemeni, alături de soțul ei, Philip Schneider. „Nu a fost ușor, dar a meritat. Postez din Paradis”, a notat ea pe contul ei de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare în timp ce-și ține bebelușii (un băiat și o fată) în brațe.


În vârstă de 48 de ani, vedeta și-a anunțat sarcina public în timpul unui interviu pe care l-a acordat celor de la „Good Morning America.” „Este ceva ce mi-am dorit de foarte multă vreme și, drept dovadă, voi deveni mamă. Și nu doar pentru un copil, ci pentru doi. Nu-mi vine să cred”, a spus ea la acea vreme.

Swank și-a ținut fanii la curent cu evoluția sarcinii sale, în mediul online, ba chiar înainte să nască i-a întrebat pe utilizatori dacă să pună melodia „Push It”, a celor de la Salt-N-Pepa, atunci „când va veni momentul.”


Ea și Schneider sunt împreună din 2016 și s-au căsătorit în 2018. Apropo de „vârsta târzie” la care a hotărât să devină mamă, actrița a spus: „Am avut o carieră și, plus de asta, n-am avut nici relația potrivită, iar adevărul este că toate elementele trebuie să se lege și să fie bune.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.