Artista Meghan Trainor este vulnerabilă și povestește cum suferă de stres post-traumatic

Meghan Trainor a devenit mamă în 2021, dar lucrurile nu au mers ca la carte.

Artista în vârstă de 29 de ani a scris o carte - „Dear Future Mama: A TMI Guide to Pregnancy, Birth, and Motherhood from Your Bestie” - unde vorbește deschis despre momentele în care l-a adus pe lume pe fiul ei Riley, prin cezariană.

„La câteva minute după naștere am realizat că nu l-am auzit plângând. Am văzut cum fața soțului meu se schimbă, în timp ce bebelușul nostru era văzut de medici”, notează ea în carte. 

Copilașul a ajuns la terapie intensivă, unde a stat internat, deoarece avea probleme de respirație. În acele momente teribile, Meghan povestește cum trebuia să fie cusută înapoi, în timp ce era agitată pentru că nu primea informații despre cel mic.

„De obicei, cât timp ești cusută timp de 45 de minute, stai și te minunezi ce copil frumos ai născut. Dar eu stăteam acolo singură și eram atât de anesteziată, încât strigam după mama, în timp ce ea plângea la telefon”, mai notează ea.


Trainor a povestit în detaliu toată acea perioadă și a dezvăluit că suferă de stres post-traumatic în urma acestei experiențe. Cântăreața a mai notat cum soțul ei îi povestea ce bebeluș frumos au, chiar dacă era internet, însă ea nu putea merge să-l vadă, deoarece trebuia să se recupereze după operație.

În cele din urmă a reușit să-l vadă, Riley s-a făcut bine rapid, dar Meghan a continut să aibă probleme. „Nu puteam să dorm noaptea și plângeam și mă plângeam soțului meu. Îi spuneam că sunt în continuare pe acea masă, prinsă acolo, și cum nu pot să-mi reamintesc că sunt în pat, în siguranță, acasă. Am fost nevoită să învăț ce traumatic a fost.”


În prezent, Meghan este din nou însărcinată și a hotărât ca de această dată să nască natural. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.