A fost lansat trailerul pentru „Kraven The Hunter”, cu Aaron Taylor-Johnson în rolul principal

Un nou film cu supereroi din universul Spider-Man va fi lansat în această toamnă.

Regizat de J.C. Chandor („A Most Violent Year”), filmul servește ca o poveste de origine pentru Kraven, antieroul Marvel, și este al patrulea episod din universul Spider-Man de la Sony, după „Venom”, „Venom: Let There Be Carnage” și eșecul de box office de anul trecut, „Morbius”.

În timp ce personajul este portretizat în mod obișnuit în benzile desenate ca fiind pur și simplu un renumit vânător de animale, adaptarea cinematografică pare să adauge sângele de leu care îi picură în răni ca parte a poveștii sale de origine. Filmul este, de asemenea, primul proiect Marvel de la Sony care primește o clasificare „R”, adică interzis minorilor.

Alături de Taylor-Johnson în rolul lui Sergei Kravinoff alias Kraven, în film mai joacă Ariana DeBose în rolul preotesei voodoo Calypso, Russell Crowe în rolul tatălui lui Kraven, Fred Hechinger în rolul fratelui vitreg al lui Kraven, Dimitri Smerdyakov, și Alessandro Nivola în rolul lui Rhino.

„Kraven The Hunter” este realizat după un scenariu de Art Marcum, Matt Holloway și Richard Wenk. 

Universul Spider-Man de la Sony va continua cu mai multe filme anul viitor, cu „El Muerto”, cu Bad Bunny în rolul principal, „Madame Web” cu Dakota Johnson și o continuare a filmului „Venom: Let There Be Carnage”, toate programate pentru 2024.

Se zvonește că Taylor-Johnson ar fi în cursa pentru rolul lui James Bond, după ultima ieșire a lui Daniel Craig în „No Time To Die”.

„Kraven The Hunter” va avea premiera pe 6 octombrie 2023.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.