Artista Florence Welch a dezvăluit că a fost operată de urgență

Solista trupei Florence and the Machine a avut un mesaj important pentru fani.

Florence a cântat de curând în România, pe scena Summer Well, iar la câteva zile după, cântăreața a postat un mesaj pe pagina ei de Instagram, unde și-a anunțat fanii că a fost operată de urgență, motiv pentru care și-a anulat parte din show-uri.

„Am fost nevoită să fac o operație de urgență din motive pe care nu mă simt pregătită să le spun acum, dar mi-a salvat viața. Mă voi întoarce să-mi termin turneul „Dance Fever”, în Lisabona și Malaga (poate nu voi sări la fel de mult, dar puteți face voi asta pentru mine)”, a scris Welch.




Artista în vârstă de 37 de ani și-a cerut scuze în fața fanilor și a mărturisit că va reveni pe scenă pe 1 și 2 septembrie.




„Nu mai e nevoie să spun că mi-aș fi dorit ca melodiile mele să nu fie atât de precise în predicțiile lor, dar creativitatea este o metodă de a face față vieții, iar mitologia mă ajută să-i dau sens. Iar basmul întunecat din „Dance Fever”, cu toate profețiile sale, îmi va da puterea de care am nevoie, cât și catharsis-ul dorit acum”, a continuat ea.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.