Șatra B.E.N.Z. & alex au lansat videoclipul piesei „START” împreună cu fanii trupei

După ce au dat hitul verii prin piesa „Prietena ta”, Șatra B.E.N.Z. alături de alex lansează videoclipul piesei START, imortalizând energia concertelor Șatra într-un videoclip filmat de-a lungul tuturor festivalurilor din această vară.

Parte din albumul 8 CULCAT, START este piesa de mosh-pit de pe acest material, care de astăzi este ecranizată într-un videoclip dinamic, nebun și plin de energie punk. Zeci de mii de fani se pot regăsi în imaginile clipului filmat la SAGA, Neversea, Electric Castle, UNTOLD și Tiki Village, formând cele mai mari grămezi de mosh-pit făcute la concertele hip-hop din România vreodată.

În luna iulie Șatra B.E.N.Z. lansa singleul verii, și anume “Prietena ta” ce a condus topurile platformelor de streaming pentru tot restul verii ocupând prima poziție timp de o lună. În acest moment videoclipul piesei cumulează 12 milioane de views pe YouTube, pe Spotify depășește 2 milioane de ascultări, iar pe TikTok sunt peste 50.000 de utilizări a piesei de către fani.

Succesul albumului 8 CULCAT va fi sărbătorit pe data de 14 octombrie la Arenele Romane din București, unde Șatra B.E.N.Z. va susține concertul oficial de lansare al albumului. 


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.