Maia Morgenstern - una dintre cele mai apreciate actrițe din România

ELE au cucerit lumea, de la podiumurile olimpice la scenele de concert și laboratoarele de știință... ELE au făcut istorie! Și continuă să o facă!

Una dintre cele mai apreciate actrițe din România, Maia Morgenstern a avut numeroase apariții în piese de teatru, filme românești și străine.

În 2004, talentul actriţei era omagiat de critica internaţională, după interpretarea de excepţie din filmul „Patimile lui Hristos“ (regizat de Mel Gibson), unde a jucat rolul Fecioarei Maria.

Rolul i-a sporit notorietatea internațională și i-a adus din partea Marii Britanii premiul Ethnic Multicultural Media Awards, pentru Cea mai bună actriță. 

În campania eroinELE te provocăm să le recunoști pe cele care au lăsat o amprentă de neșters în istoria noastră. Cu indicii captivante oferite pe parcursul zilei, ascultă, gândește-te și trimite-ne răspunsul tău! Primești indicii, deslușești mistere și, dacă răspunzi corect cel mai repede, pe WhatsApp la 0722206020, poți câștiga premii fabuloase de la TEILOR. Să vedem cât de bine cunoști marile femei care au scris istorie în România!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.