Kiss Music News

Loredana pregătește un concert-senzație la Sala Palatului - ești invitat într-o călătorie prin muzica artistei, de la debut și până în prezent

Ești pregătit pentru una dintre cele mai frumoase călătorii muzicale?

Loredana pregătește un show la Sala Palatului, pe 16 noiembrie, un spectacol care-i celebrează cei 40 de ani de carieră și unde vei asculta 40 de melodii legendare, care au păstrat-o în sufletele noastre de-a lungul timpului și care au format-o în cântăreața fantastică din prezent.

Până pe 10 iunie, de ziua Loredanei, biletele au preț special, așa că nu rata șansa unică de a petrece o seară memorabilă în compania ei!

Concertul „Forever Loredana” celebrează 40 de ani de când și-a făcut debutul, în 1984, în cadrul concursului „Steaua fără nume”, dar și 30 de ani de la primul ei concert la Sala Palatului. Lori este primul artist român care a cântat pe această scenă după Revoluție și a deschis drumul multor alți artiști care au performat aici ulterior.


Nu este român care să nu fi auzit de Lori din Onești, cea mai longevivă artistă de top din istoria muzicii pop românești. Timp de patru decenii, pe lângă vocea inconfundabilă, vedeta a menținut o carieră neîntreruptă, susținută și de curajul și puterea ei de a se reinventa, dar și cel de a genera trenduri și a combina genuri muzicale inedite.

Loredana rămâne o inspirație pentru mulți artiști din România și trebuie să știi că ea și-a compus și scris majoritatea albumelor lansate. Să nu uităm nici de cariera de succes pe care a avut-o în filme, musical-uri, dar și în televiziune.

„Forever” te va purta prin toată muzica ei, de la început și până în prezent. 

Fiecare melodie selectată pentru acest concert este o piatră de hotar în călătoria ei artistică, reflectând nu doar evoluția ei profesională, dar și schimbările culturale și emoționale ale societății în care a trăit și creat. 

De la primele sale hituri, care au capturat inimile publicului, la piese mai recente, care arată o maturitate și o profunzime artistică, fiecare cântec este o filă din jurnalul său muzical.


Nu va lipsi de pe scenă nici legendara orchestră Agurida (creată de Loredana la începutul noului mileniu), un colectiv de muzicieni excepționali, un amestec unic de talent și pasiune, care o însoțesc în fiecare spectacol de anvergură și aduc și aduc o contribuție esențială la interpretarea și aranjamentul fiecărei piese, la prezența scenică și energia spectacolului.

„FOREVER” nu este doar un spectacol, ci o călătorie prin timp, o odă adusă nemuririi și un imn dedicat inefabilei frumuseți a muzicii.

Ne vedem acolo?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.