Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Irina Rimes a cântat LIVE de pe acoperișul clădirii Kiss FM

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Irina Rimes a venit în studio, după ce a avut o cântare foarte specială în această dimineață. Ea a cântat cea mai recentă piesă de-ale sale, „Dudadu”, live, pe acoperișul clădirii Kiss FM.

Melodia face parte de pe EP-ul cu influențe folclorice „Origini”, iar artista mărturisește că este doar un teaser.

Fanii ar fi bine s-o urmărească pe rețelele sociale, deoarece vor avea parte de surprize - încă 5 piese în stilul „Dudadu”, dar diferite, unele preluate din folclor, altele cu versuri semnate de Irina. Abia așteptăm!


„Dudadu” are și o poveste interesantă, deoarece imediat ce a fost gata în studio, a fost difuzată pe Kiss FM, atât spre bucuria cântăreței, cât și a publicului! 

Inițial, Irina trebuia să o cânte la DesKiss săptămâna trecută, dar zborul i-a fost anulat, așa că a fost nevoită să reprogrameze.

Tot răul a fost spre bine, iar rezultatul din prezent a ieșit minunat, și-l vei putea vedea și tu curând în online! Până atunci, ascultă piesa în podcast-ul de mai jos.

„Nu-mi vine să cred că aud o piesă de pe „Origini” la radio”, a mărturisit Irina celor trei kissomani. Întrebată „cum așa”, ea a mărturisit că artiștii fac uneori piese de radio, alteori pentru Spotify, însă „Dudadu” nu s-a încadrat în mod special în nicio categorie, așa că bucuria a fost și mai mare când a apărut în FM.

„EP-ul ăsta a fost un vis de-al meu și mă bucur să-l aud aici. E o satisfacție enormă”, a subliniat vedeta.


Rimes a povestit și de surpriza pe care i-a făcut-o DJ-ul &ME (Keinemusik) la petrecerea la care a participat la Mogoșoaia, când i-a pus piesa în playlist, după cum poți citi în materialul de mai jos.

Irina a vorbit și despre cover-uri și remix-uri și cum vrea să fie mereu cea mai bună variantă a ei și să scoată piese bune.

Ea scrie versuri și pentru alți artiști și a mărturisit că nu e ușor nici acest proces, deoarece uneori face melodii pentru cineva, dar se dovedesc a fi pentru ea, și le păstrează, alteori scrie piese cu artiști în minte, dar îi spun că „sunt stilul ei.”

Spre exemplu, așa a fost cu melodia „Sunt a nimănui” - a scris-o cu vocea Deliei în cap, dar Delia i-a mărturisit că este complet piesa Irinei și nu pentru ea.


Artista nu plănuiește nicio vacanță în perioada următoare, dar le-a transmis fanilor că lucrează la un show special pentru septembrie, așa că ar fi bine să fim cu ochii pe ea.

DesKiss Dimineața - invitată Irina Rimes - 13 iunie 2024

DesKiss Dimineața, 01:27:30

DesKiss Dimineața - invitat Fly Project - 1 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:20:12

DesKiss Dimineața - 28 iunie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:53

DesKiss Dimineața - 27 iunie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:04

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.