Kiss Music News

Madism și SMACK au lansat „Ooh La La” - hit de vară sau nu?

Cum îți sună?

Madism revine în forță, unindu-și forțele cu duoul de succes SMACK (colaboratori ai unor DJ de top precum R3HAB, Tungevaag, Showtek și mulți alții) pentru piesa „Ooh La La” (interpretată de Georgia Ku, cunoscută pentru hitul "So Close" cu peste 380 de milioane de stream-uri). 

De la primul acord, riff-urile de chitară captivante și vocile dau tonul pentru un drop EDM modern de neuitat, perfect pentru playlist-urile de vară. 


Producătorul olandez Madism s-a impus rapid ca unul dintre cei mai prolifici și căutați artiști din lumea muzicii electronice. Cu un sound tropical/deep, Madism a realizat remixuri pentru unii dintre cei mai mari artiști din industrie. 

Până în prezent, Madism a colaborat cu nume mari precum Lewis Capaldi, James Arthur, Dermot Kennedy, Sam Smith, JP Saxe, Julia Michaels, The Killers, James Bay, Paloma Faith, Ella Henderson, Tom Grennan, Sam Fischer și mulți alții. 

Remixurile și piesele sale originale au strâns peste 500 de milioane de stream-uri pe Spotify. 

De la vârsta de 6 ani, Madism a început să cânte la pian, petrecându-și anii cântând într-o trupă alături de prietenii săi din copilărie. 

Succesul său recent demonstrează dedicarea tânărului în perfecționarea artei sale de producție și interesul său pentru crearea unor sunete organice și originale. 

În cei 10 ani de carieră, Madism a devenit un cântăreț, pianist și chitarist extrem de talentat. Viitorul este promițător pentru acest producător olandez.

Duoul SMACK sparge barierele în industrie, devenind unul dintre cele mai promițătoare talente din scena muzicii dance de astăzi. Cu single-uri de succes și colaborări cu artiști precum R3hab, Marnik, Swanky Tunes, Steff Da Campo și mulți alții, SMACK a adunat impresionantul număr de 80 de milioane de stream-uri pe Spotify. 

Au impus un stil inconfundabil cu piese precum „Renegade”, „Gam Gam” (discul de aur în Franța), „No Man” și „Like This”, difuzate masiv la radio. 

Concertele lor, pline de dinamism și forță, creează o atmosferă extraordinară, lăsând publicul epuizat, dar încântat. Duoul a fost clasat pe locul #45 în lume, conform 1001tracklists.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.