Cool Stuff

Încep competițiile sportive naționale de BabyBaschet și Minibaschet de la Costinești

Stațiunea tineretului Costinești poate fi numită cu siguranță „capitala baschetului juvenil românesc” în următoarele două săptămâni!

De sâmbătă, 22 iunie, și până în data de 4 iulie, peste 350 de echipe de baschet cu sportivi având vârste cuprinse între 6 și 12 ani vor evolua în cadrul Competițiilor Sportive Naționale de BabyBaschet și MiniBaschet, feminin și masculin, dar și a Campionatelor Naționale U12 de baschet 3x3, feminin și masculin, cel mai mare eveniment sportiv dedicat copiilor din România fiind organizat de Federația Română de Baschet, cu sprijinul Ministerului Sportului, Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în parteneriat cu Biroul de Turism pentru Tineret și Primăria Costinești, în vreme ce partener media este Kiss FM.

Accesul publicului este liber, astfel că invităm toți iubitorii baschetului, și nu numai, să vină în baza sportiva BTT Costinești pentru a se bucura de atmosfera de sărbătoare ce va fi generată de competiția celor mai mici baschetbaliști din toată țara, în briza mării și sub razele soarelui. 

Vor fi sute de meciuri în care va domina fair-play-ul sportiv și tradiționalul slogan care a fost și va fi din nou pe buzele tuturor pentru a-i incuraja pe micuții participanți: Haide, bine, bravo!

În deschiderea celui mai mare eveniment sportiv juvenil din România, care va aduna peste 4000 de participanți în cele două săptămâni, va avea loc Competiția Sportivă Națională de BabyBaschet, masculin și feminin, întreceri dedicate sportivilor de până la 10 ani.

Astfel, în urma tragerii la sorți realizată online pe canalul FRB TV, găsiți componența grupelor din cadrul Competiției Sportive Naționale de BabyBaschet 2024.

Meciurile se vor desfasura în perioada 22-27 iunie pe cele 14 terenuri din incinta bazei sportive BTT Costinești.

Ședința de validare a echipelor participante la Competiția Sportivă Națională de BabyBaschet, masculin și feminin, ediția 2024, va avea loc în incinta restaurantului Hotelului Forum, cu începere de la ora 15:30 și până la ora 18:30.

Marșul de deschidere a Competiției Sportive Naționale de BabyBaschet va începe la ora 19:00 de la faimosul Obelisc de pe plaja stațiunii Costinești.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.