Kiss Music News

Intencity 2024: Am stat de vorbă cu Gianluca Vacchi și am aflat care sunt pastele lui preferate, dar și detalii inedite despre stilul lui de viață: „Timpul e singura valoare pe care o avem”

Gianluca Vacchi a făcut super show în cadrul festivalului.

Milionarul italian (56 de ani), recunoscut la nivel mondial pentru petrecerile pe care le ține, dar și pentru mișcările lui de dans și pofta de viață, a fost prezent la Craiova, unde s-a distrat alături de un public extrem de entuziasmat să-l vadă și să-l cunoască.

Colegul nostru Giuliano Ieremiaș i-a luat un interviu de câteva minute, în care a aflat o serie de detalii foarte interesante despre DJ.

În primul rând, Gianluca a mărturisit că mâncarea nu este un element central în viața lui, motiv pentru care nu se mai bucură nici de specialitățile țării natale, dar nici nu a gustat un preparat românesc tradițional.

„Trebuie să te dezamăgesc la acest capitol, dar sunt mereu la dietă, deoarece practic fasting-ul intermitent”, a spus el.


Practic, Vacchi, timp de 5-6 zile pe săptămână este la fasting, și nu mănâncă timp de 16-18 ore, iar o zi pe săptămână nu mănâncă nimic, timp de 24 de ore. Wow!

Giuliano a fost și el mirat de regimul ăsta alimentar, dar italianul a spus că nu e greu, mai ales dacă ești determinat și constant în a te ține de el.

Italienii sunt recunoscuți pentru modul în care-și completează vorbele cu ajutorul mâinilor - ei sunt un popor care gesticulează foarte mult, dar Vacchi este de părere că nu au un gest recognoscibil sau caracteristic, la nivel mondial.

Reporterul i-a adus aminte de cele trei degete împreunate, un gest destul de popular pentru poporul său, dar artistul a menționat că nu-l face niciodată, deoarece nu vrea să fie lipsit de respect.

„Vreau să-mi țin mâinile la locul potrivit”, a precizat el.

Nici la capitolul artiști români italianul nu a știut prea multe, n-a auzit nici măcar de INNA, dar a spus că preferă să fie sincer și să spună adevărul în ceea ce privește astfel de întrebări. Gianluca a precizat că nu poate explora toți artiștii.

S-a revenit la capitolul mâncare și întrebat pe cine ar alege să invite la o cină, unde ar găti, DJ-ul a spus că nu se va întâmpla asta, deoarece nu gătește.

El obișnuia să facă doar paste (spaghetti al dente sunt preferatele sale - pastele simple), dar acum nu mai mănâncă carbohidrați.

Cu toate astea, Vacchi a avut un mesaj pentru români, în care i-a încurajat să trăiască viața cu bucurie, deoarece avem doar una.

„Mulțumesc că m-ați primit cu atât de multă iubire, și ceea ce vă pot spune este să încercați să vă bucurați de viață, deoarece e doar una. E important să profitați de asta și să vă simțiți bine și să petreceți timp de calitate, deoarece, în cele din urmă, timpul e singura valoare pe care o avem.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.