Cool Stuff

5 melodii de la Loredana pe care abia așteptăm să le ascultăm LIVE la Sala Palatului

Va fi un show memorabil!

Loredana celebrează 40 de ani de carieră printr-un concert care-ți va rămâne la suflet. 

Pe 16 noiembrie, dar și 17 noiembrie, la Sala Palatului, ești invitat într-o lume magică, eclectică, unde muzica te va purta printr-o multitudine de stări, iar personaj central va fi Lori, cea care și-a făcut debutul în 1984,  în cadrul concursului „Steaua fără nume.”


Loredana rămâne o inspirație pentru mulți artiști din România și trebuie să știi că ea și-a compus și scris majoritatea albumelor lansate. 

Am crescut alături de ea și ne-am bucurat de stilul ei cameleonic, de-a lungul anilor. Show-ul de la Sala Palatului va confirma abilitatea artistei de veni mereu în întâmpinarea fanilor cu ceva nou.

Vei asculta 40 de melodii legendare, care au păstrat-o în sufletele noastre de-a lungul timpului și care au format-o în cântăreața fantastică din prezent.

Fiecare melodie selectată pentru acest concert este o piatră de hotar în călătoria ei artistică, reflectând nu doar evoluția ei profesională, dar și schimbările culturale și emoționale ale societății în care a trăit și creat. 

Până să trăim emoția alături de Lori, am făcut o listă cu 5 melodii pe care ne-ar plăcea să le ascultăm LIVE pe 16 și 17 noiembrie.

Care este preferata ta?

PS: bilete la concert poți cumpăra de aici.

Loredana - Bună seara, iubite


Loredana - Extravaganza


Loredana - Zig Zagga


Loredana - O fată singură-n noapte


Loredana - Aromaroma


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.